Lost & Found QR Kledingstickers

Lost & Found QR Kledingstickers

Verloren kleding eenvoudig terugvinden? Met de Lost & Found QR Kledingstickers van Goedgemerkt zorg je ervoor dat je kleding altijd weer thuiskomt. De vinder kan eenvoudig contact met je opnemen door de QR-code met de camera van zijn of haar mobiele telefoon te scannen.
  • 18 Lost & Found QR Kledingstickers.
  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
  • Privacy en veiligheid gegarandeerd.

Lost & Found QR Kledingstickers

€ 10,95
Levertijd
2-3 Tage
Omschrijving

De Lost & Found QR Kledingstickers zorgen ervoor dat je verloren kledingstukken gemakkelijker terug kan vinden. Ze vinden eenvoudig de weg terug naar huis, mede doordat je direct in contact komt met de vinder.

Je kan jouw persoonlijke QR-code eenvoudig registreren en activeren. Gebruik je telefoon of tablet om per set de QR-code te scannen en deze te koppelen aan je mailadres. Je doet dit allemaal in een speciaal daarvoor bestemde omgeving.

Voor de vinder is het gebruik van de labels minstens zo eenvoudig. Ook diegene scant de labels met de camera van een smartphone of tablet. Vervolgens komt de vinder in een beveiligde chatomgeving waar hij of zij direct contact met jou kan opnemen. Op deze manier kunnen jullie gemakkelijk met elkaar in contact komen, zonder registratie van persoonlijke gegevens.

Het formaat van de QR Kledingstickers is: 1,8 x 1,8 cm.

Een bijkomend voordeel van de Lost & Found QR Kledingstickers is dat de vinder altijd contact met je kan opnemen, ook wanneer jouw telefoon bijvoorbeeld in de zak van je verloren jas zit. Het grote voordeel hiervan is ook dat je jouw spullen of die van je kindje kan merken zonder dat je hier zichtbaar gegevens achter hoeft te laten.

Je kan bij onze Lost & Found QR Kledingstickers uitgaan van de vertrouwde Goedgemerkt kwaliteit. Dit betekent dus ook dat de stickers wasmachine- en drogerbestendig zijn. Ideaal voor elk kledingstuk dus!

Wil je andere producten merken? Kijk dan ook eens bij onze Lost & Found QR Stickers.

Kenmerken
  • 18 Lost & Found QR Kledingstickers.
  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
  • Privacy en veiligheid gegarandeerd.
  • De vertrouwde Goedgemerkt kwaliteit.
  • Wasmachine- en drogerbestendig.
  • Gegarandeerd minimaal 5 jaar actieve service.
  • Formaat: 1,8 x 1,8 cm.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan
Tips voor gebruik
Plak de Lost & Found QR Kledingstickers op een polyester label in de kleding of ander textiel. Laat de kledingstickers eerst minimaal 8 uur hechten voor deze meegaat in de wasmachine of droger. De kledingstickers blijven gegarandeerd minimaal 200 wasbeurten zitten wanneer deze worden geplakt op een polyester ondergrond en met een wasprogramma 40 graden.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt