Lost & Found QR-Voordeelset

Lost & Found QR-Voordeelset

Verloren spullen gemakkelijk terugvinden? Met het Lost & Found QR-Voordeelset merk je alle spullen en kleding eenvoudig met jouw persoonlijke QR-codes en neemt de vinder van jouw spullen eenvoudig contact met je op!
  • 27 QR-Stickers, 18 QR-Kledingstickers, 1 QR Tassen- en sleutelhanger.
  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
  • Privacy en veiligheid gegarandeerd.

Lost & Found QR-Voordeelset

€ 24,95
Levertijd
2-3 Tage
Omschrijving

Met het Lost & Found QR-Voordeelset merk je alle waardevolle spullen die jij graag weer terugvindt wanneer je ze verloren bent. Het pakket bestaat uit: 27 QR-stickers, 18 QR-Kledingstickers en 1 QR Tassen- en sleutelhanger.

Het activeren en claimen van jouw persoonlijke QR-code is heel eenvoudig: je scant jouw QR-code (per set) met de camera van je mobiele telefoon en voert je mailadres in, in het daarvoor bestemde venster dat opent. Klaar! 

Het gebruik is ook erg eenvoudig: de vinder scant met de camera van zijn of haar mobiele telefoon jouw persoonlijke QR-code en komt in een beveiligde chatomgeving. Zo komen jullie op een makkelijke manier in contact, zonder dat jij je persoonsgegevens hoeft te registreren. 

De QR-Stickers worden geleverd in drie formaten: 2,8 x 2,8 cm, 2 x 2 cm en 1,5 x 1,5 cm. Je plakt de QR-Stickers op ieder vlak, glad en schoon oppervlak zoals bijvoorbeeld een fietsje of stepje van je kindje of op je laptop en telefoon.

De QR-Kledingstickers hebben het formaat van: 1,8 x 1,8 cm. Je plakt deze eenvoudig op ieder aangehecht polyester (was)label in de kleding of textiel.

De Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger heeft de afmetingen van: 5 x 2,9 cm en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Doordat er geen naam of adres zichtbaar is op de hanger zijn jouw gegevens ook niet zichtbaar voor de vinder. Je kunt het dus met een gerust hart aan je sleutelbos of reiskoffer hangen.

Kenmerken
  • 27 QR-Stickers, 18 QR-Kledingstickers, 1 QR Tassen- en sleutelhanger.
  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
  • Privacy en veiligheid gegarandeerd.
  • De vertrouwde Goedgemerkt kwaliteit.
  • Gegarandeerd minimaal 5 jaar actieve service.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Tips voor gebruik

Vergeet niet jouw persoonlijke QR-code per product/set te registreren voor gebruik. Controleer of de registratie met door de QR-code te scannen met de camera van een mobiele telefoon waarmee je niet bent aangemeld op jouw persoonlijke pagina van jouw QR-producten.

Enkel je e-mailadres is nodig voor het gebruik van deze producten. Uiteraard geef je deze in, in een beveiligde omgeving. 

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt