AMBER Alert Europe SOS naambandjes

AMBER Alert Europe SOS naambandjes

Hoe goed je ook oplet, je kind kan altijd aan je aandacht ontsnappen. Bestel daarom nu het AMBER Alert SOS naambandje. En je helpt er andere vermiste kinderen mee. Want € 2,- van de prijs gaat naar Stichting AMBER Alert Europe. Help mee om ons doel te bereiken: #zeromissingkids

  • De tekst wordt onuitwisbaar in het bandje ingegraveerd
  • Kies uit 4 verschillende formaten: 14, 16, 18 of 20 cm.
  • In vele kleuren verkrijgbaar.

AMBER Alert Europe SOS naambandjes

€ 7,95
1 armband
Lieferzeit
2-3 Tage
  • Geen verzendkosten vanaf 35 euro.
Omschrijving

De AMBER Alert Europe x Goedgemerkt SOS naambandjes zijn volledig 1 kleur waar de tekst onuitwisbaar wordt ingegraveerd. Ze zijn te personaliseren met 2 regels tekst (rondom aan de buitenkant). Ze zijn duurzaam, oersterk en watervast.

Bepaal de juiste maat naambandje voor kinderen:
Wij raden de volgende leeftijden aan bij de maten: 14 cm voor kinderen van 2-4 jaar, 16 cm voor kinderen van 5-8 jaar, 18 cm voor kinderen vanaf 9 jaar. Voor pubers en volwassenen is 20cm meestal de beste maat. Let op! Dit is een indicatie, meet altijd zelf nog de omtrek van de pols.

Het opmeten van de polsomtrek doe je alsvolgt:
- Meet met een touwtje of meetlint de omtrek van de pols.
- Tel hier bij kinderen t/m 2 jaar 1,5 cm extra op.
- Tel bij kinderen van 3 t/m 4 jaar 2 cm extra op.
- Tel bij kinderen vanaf 5 jaar ruim 2 cm extra op.

Telefoonnummer op SOS naambandje:
Kies je ervoor het telefoonnummer van bijvoorbeeld de ouders te vermelden op het naambandje met naam, vermeld er dan altijd een mobiel telefoonnummer op. Zet een landnummer voor het telefoonnummer i.p.v. de 0. Dit is +31 voor NL, +32 voor België, +44 voor UK etc. Een Nederlands nummer wordt dan bijv: +31612345678.

Medische gegevens op SOS naambandje voor kind:
Ook worden de SOS naambandjes vaak gebruikt voor het vermelden van medische gegevens zoals: donorinfo, allergie of bloedgroep. Je kunt de term ICE gebruiken op het SOS Naambandje. Dit staat voor In Case of Emergency en is internationaal bekend.

Let op:
extra spaties worden door het productieproces genegeerd. Het is dus niet mogelijk met spaties de tekst op te schuiven naar rechts of om meerdere spaties tussen de woorden te laten graveren. Vanwege het proces kan het voorkomen dat de levertijd 1-2 dagen langer duurt.

Belangrijke informatie:
Per 23 november 2021 heeft Stichting AMBER Alert Europe het landelijke vermiste kinderenalarm, AMBER Alert Nederland, overgedragen aan de Nederlandse Politie. Stichting AMBER Alert Europe heeft geen enkele betrokkenheid bij het versturen van AMBER Alerts of andere vermist-kind-alertertingen in Nederland.

Bij aankoop van een Stichting AMBER Alert Europe SOS naambandje mag Stichting AMBER Alert Europe mag mij op de hoogte houden over activiteiten en contact met mij opnemen.

Kenmerken
  • De tekst wordt onuitwisbaar in het bandje ingegraveerd
  • Kies uit 4 verschillende formaten: 14, 16, 18 of 20 cm.
  • In vele kleuren verkrijgbaar.
  • Je kunt de voor- en achterzijde van tekst voorzien (rondom aan de buitenzijde).
Productreviews

Zorg dat je altijd controleert dat er voldoende ruimte zit tussen het polsje van je kind en het armbandje om irritatie van de huid te voorkomen. Het SOS Naambandje is waterbestendig. Het kan zijn dat er nog wat witte stofrestjes in de letters zitten van tijdens het productieproces. Deze restjes kun je met een borstel en zeep onder de kraan wegspoelen. Bij dagelijks gebruik, of door veelvuldig contact met water/zand kan het bandje slijten. Download hier je instructie.

Verzenden
De SOS Armbandjes worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt