Naamstickers

Naamstickers

Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers van de hoogste kwaliteit. Zo label je heel eenvoudig alle spullen van jouw kindje of jezelf met naam en komt alles weer thuis. Kies uit vele formaten en designs!
Pagina

Naamstickers van Goedgemerkt

Al onze naamstickers zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor wij onze goede kwaliteit kunnen garanderen, daarom beloven wij: niet goed, geld terug! De naamstickers kleven op elk schoon, vlak en droog oppervlak. De labels zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.

Of was je eigenlijk op zoek naar onze kledinglabels? Deze strijkplakstik of stempel je eenvoudig in alle kleding!

Naamstickers kind

Deze gepersonaliseerde naamstickers voor kinderen zijn in vele verschillende formaten en vrolijke designs verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kleine Naamstickers in vrolijke kleuren. Je plakt deze naamlabels op bijvoorbeeld: flesjes, drinkbekers, broodtrommels, hockeysticks, gymspullen, speelgoed, speentjes en nog veel meer. 

Naamstickers maken

Enthousiast over onze naamstickers? In onze editor kun jij de naamstickers maken, precies zoals jij ze hebben wil. Kies de kleur, lettertype, tekstgrootte en eventueel nog een leuk merkje. Het fijne is dat je jouw ontwerp meteen kunt bewonderen in het voorbeeld. Begin nu met het ontwerpen van jouw naamstickers!

Wil je het proces stap voor stap doorlezen? Bekijk dan onze pagina over naamlabels maken.

Naamstickers bestellen

Doordat wij de gehele productie in eigen hand hebben kunnen wij een snelle verzending van de naamstickers garanderen. De naamstickers op werkdagen voor 12 uur besteld en betaald (doormiddel van een van de vele betaalmogelijkheden), is de volgende dag in huis (afhankelijk van Post NL/ Bpost). Doordat al onze pakketjes door de brievenbus kunnen, hoef je hier niet voor thuis te blijven. 

Naamstickers voor school of kinderdagverblijf? 

Veel ouders zullen de naamstickers bestellen om de schoolspullen van hun kindje te merken of om alles te merken wat mee moet naar het kinderdagverblijf. Om deze ouders een handje te helpen, hebben wij ook handige voordeelpakketten samengesteld met daarin o.a. alle handige naamstickers (gecombineerd met de nodige kledinglabels). Veelgestelde vragen naamstickers

  • Welke kwaliteit mag ik verwachten van de naamstickers?
    Je kunt de beste kwaliteit mogelijk verwachten van onze naamstickers. Wij ontwikkelen en produceren de naamstickers zelf en ze gaan minimaal 200 wasbeurten mee.
  • Wat is het formaat van de naamstickers?
    Wij leveren naamstickers in vele formaten. Zo kun je kiezen voor een mini XS stickers (2 x 0,4cm), mini naamstickers (3,8 x 0,6 cm), kleine naamstickers (4,1 x 1,6 cm) maar ook juist voor grote naamstickers (7 x 3 cm), wanneer deze goed op moeten vallen. Op onze productpagina’s kun je de exacte formaten vinden.
  • Zijn de naamstickers vaatwasser bestendig?
    De naamstickers van Goedgemerkt zijn zowel vaatwasser als magnetronbestendig. Wanneer je de drinkfles van jouw kind wilt uitkoken, raden wij aan om ons Flessen Naambandje te gebruiken. Er bestaat namelijk anders een kans dat de naamstickers bij hoge temperaturen vervagen.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt