Glitter Naamstickers

Glitter Naamstickers

Glitterende naamstickers met het formaat van 4,1 x 1,6 cm. De perfecte naamsticker voor iedereen die gek is op vrolijke kleurtjes en glitters. Eenvoudig te personaliseren met naam en/of telefoonnummer en een leuk icoontje.
  • Met een leuke glitterlaag!
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 4,1 x 1,6 cm.

Glitter Naamstickers

€ 15,95
48 labels
Lieferzeit
2-3 dagen
  • Op werkdagen voor 12 uur besteld = zelfde dag verzonden
Omschrijving

Voor iedereen die gek is op glitters: onze Glitter Naamstickers!

Glinsterende naamstickers met het formaat van 4,1x 1,6cm. Verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurencombinaties met een door jou gekozen icoontje.

Personaliseer deze naamstickers met bijvoorbeeld de naam van je kindje en jouw telefoonnummer. Mochten de spullen dan onverhoopt kwijt of verwisseld raken op de opvang of op school, komen ze ook snel weer bij je terug.

Plak deze naamstickers met glitter bijvoorbeeld op de broodtrommel, fruitbakjes, waterfles, drinkbeker, voorraadbakjes, sportspullen, schoolspullen, schriften, boekenen knutselspullen. Onze Glitter Naamstickers worden van ons eigen labelmateriaal waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen en ze bij juist gebruik minimaal 2 jaar meegaan.

Liever een anderformaat of andere kleur? Bekijk dan onze Mini en Kleine Naamstickers.

Tips voor gebruik van naamstickers met glitter
Plak de naamsticker op een schoon, vlak en droog oppervlak en laat de sticker minimaal 8 uur hechten voordat je deze in de vaatwasser doet. De stickers zijn ook magnetron- en diepvriesbestendig.

Onze labels gaan minimaal 200 wasbeurten mee en verkleuren niet. Let wel op bij extreme hitte. Bij bijvoorbeeld het heetste programma van de vaatwasser of bij steriliseren kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen.

Productinformatie Glitter Naamstickers:

Personaliseerbaar Ja
Manier van aanbrengen Plakken
Verwijderbaar Ja
Vaatwasser- en magnetronbestendig Ja
Levensduur 200 wasbeurten
Materiaal Eigen labelmateriaal met glitter
Formaat 4,1 x 1,6 cm
Kenmerken
  • Met een leuke glitterlaag!
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 4,1 x 1,6 cm.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties.
  • Gemaakt van ons eigen labelmateriaal, gegarandeerde kwaliteit.
Productreviews

Goedgemerkt biedt 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je toch niet tevreden bent over het door jou bestelde product neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij bieden een passende oplossing.

Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt