School

School

Met de naamstickers voor school en andere gepersonaliseerde producten van Goedgemerkt voorkom je dat de schoolspullen van je kindje kwijtraken of verwisseld worden. Op naar een zorgeloos schooljaar!

Naamstickers school


Naamstickers voor school zijn een onmisbaar accessoire voor ouders en kinderen die naar school gaan. Met de naamstickers van Goedgemerkt kun je alle spullen van jouw kindje labelen, zodat ze niet meer kwijtraken of per ongeluk worden verwisseld.

School labels


Deze handige labels voor school zijn perfect voor het markeren van allerlei schoolspullen, zoals bekers, bakjes, de broodtrommel, flessen, (gym)kleding, de rugzak en nog veel meer. Ze zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen en zijn vaatwasser-, magnetron- en/of wasmachine- en drogerbestendig. Zo blijven de labels langdurig goed leesbaar, zelfs na vele wasbeurten.


Stickers voor school ontwerpen


Bij Goedgemerkt kun je heel eenvoudig je eigen stickers voor school ontwerpen. Met de handige ontwerptool kun je de naamstickers personaliseren met de voor- en achternaam van je kindje, of je kunt ervoor kiezen om ook de klasnaam erbij te vermelden. Zo zijn de spullen van je kindje niet alleen goed herkenbaar, maar ook uniek en persoonlijk.

Stickers voor school bestellen


Het bestellen van de stickers voor school is snel en gemakkelijk. Als je op werkdagen vóór 12 uur bestelt en betaalt, worden de stickers dezelfde werkdag nog verzonden. Je hoeft dus niet lang te wachten om ze in huis te hebben. Bovendien worden de stickers zorgvuldig verpakt, zodat ze in perfecte staat bij jou aankomen.

Raak geen schoolspullen meer kwijt met naamlabels voor school


Met de naamstickers voor school van Goedgemerkt maak je het leven van de juf, meester en jezelf een stuk makkelijker. Je voorkomt zoekgeraakte spullen en verwarring in de klas. Bovendien zien de stickers er ook nog eens leuk uit, waardoor je kindje ze met trots kan laten zien aan zijn of haar klasgenootjes.

Naamstickers voor het nieuwe schooljaar


Investeer in de naamstickers voor school van Goedgemerkt en zorg ervoor dat de spullen van jouw kindje altijd netjes terugkomen. Maak het labelen van schoolspullen leuk en eenvoudig met de gepersonaliseerde stickers voor school van Goedgemerkt. Bestel ze vandaag nog en geniet van een georganiseerd en zorgeloos schooljaar!

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt