Blog

Fietsen met je kind

Een gezellig uitje met je gezin: een rondje fietsen. Maar hoe zit dat nou eigenlijk, vanaf welke leeftijd mag jouw kindje mee op de fiets, kun je met je kindje gaan oefenen zelf te fietsen of kan je kind al alleen op pad op de fiets? Hieronder hebben wij een aantal tips voor je klaargezet:
10 months ago

Schaatsen met kinderen

Een aantal keer per jaar is het koud genoeg om op natuurijs te schaatsen. Veel mensen kijken hier het hele jaar naar uit. Gelukkig zijn er in Nederland voldoende indoor schaatsbanen waar je het hele jaar terecht kan. Hoe dan ook is schaatsen een erg leuke activiteit om samen met je kind te doen.
10 months ago

Wat te knutselen met hout?

Een nieuwe uitdaging. Leuke dingen maken van hout. Maar wat kun je maken? Hier een aantal ideeën waar jullie mee aan de slag kunnen gaan:
10 months ago

Wat kun je doen met een kinderfeestje?

Kinderfeestjes, je kunt er vanaf de basisschool eigenlijk niet meer omheen. Gezellig de verjaardag van jouw kindje vieren samen met zijn of haar beste vriendjes. De meeste kindjes vieren hun feestje vanaf 5 jaar. Ben jij nog op zoek naar leuke ideeën? Wij hebben er een aantal voor je verzameld:
10 months ago

Tips voor wintersport met kinderen

Het wintersportseizoen is in volle gang. Veel mensen trekken naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië of ergens anders om te gaan skiën of snowboarden. Zelf zijn we ook altijd blij als het zo ver is, ook al levert het eigenlijk altijd wel een aantal uitdagingen op. Zeker als je met kinderen op wintersport gaat zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden.
11 months ago

Wat moet je meenemen als je kind voor het eerst gaat logeren?

Gaat jouw baby voor de eerste keer logeren bij bijvoorbeeld opa en oma dan moet je je toch weer anders voorbereiden dan wanneer je kind gaat logeren bij een vriendje/ vriendinnetje. Voor jouw baby is het vooral een kwestie van jezelf en de spullen goed voorbereiden. Gaat jouw kindje naar een vriendje of vriendinnetje dan is het ook goed om je kind goed voor te bereiden en samen de tas in te pakken.
11 months ago

Wat te knutselen met een doos?

Iets gekocht wat in een doos zat of een online bestelling gedaan en gaat de doos bij het oud-papier? Wacht! Je kunt hier samen met je kindje namelijk eerst nog heel veel knutselplezier mee beleven. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben een aantal leuke dingen voor je op een rijtje gezet waar jullie mee aan de slag kunnen.
11 months ago

Wat te knutselen met papier?

Jullie hebben een knutselmiddag op de planning en willen iets gaan maken met papier, maar wat kunnen jullie maken? Wij hebben per onderwerp een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet:
11 months ago
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt