Hondenpenning

Hondenpenning

Met deze gepersonaliseerde naampenning voor honden en katten zorg je ervoor dat jouw huisdier altijd teruggevonden kan worden. De naam van jouw huisdier en jouw telefoonnummer worden op de hondenpenning gegraveerd, waardoor deze onuitwisbaar en duidelijk zichtbaar zijn. Zo kan de vinder van jouw huisdier direct contact met jou opnemen.
  • Personaliseer de naampenning met naam en/of telefoonnummer
  • Geschikt voor honden en katten
  • Verkrijgbaar in formaten medium en large

Hondenpenning

€ 9,95
Lieferzeit
2-3 Tage
Omschrijving

Gepersonaliseerde naampenning voor honden en katten

Met de gepersonaliseerde naampenning voor honden en katten van Goedgemerkt zorg je ervoor dat wanneer je huisdier onverhoopt wegloopt of verdwaalt snel naar jou teruggebracht kan worden.


Hondenpenning graveren

Naast de naam van jouw huisdier kun je op de naampenning ook je telefoonnummer laten ingraveren. Zo kan de vinder van jouw huisdier direct contact met jou opnemen en zorg je ervoor dat jouw huisdier snel en veilig weer thuis is.


Waterbestendige naampenning voor hond

De hondenpenning is gemaakt van sterke siliconen en heeft een waterbestendig metalen plaatje waarop de tekst onuitwisbaar wordt ingegraveerd. Hierdoor is de naampenning kras- en slijtvast en gaat hij lang mee.

De hondenpenning welke ook geschikt is als naampenning voor de kat of paard, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem helemaal kunt afstemmen op de halsband of het tuigje van jouw huisdier.


Maatadvies voor de penning voor honden en katten

Formaat Medium (7,5 x 2 cm): deze is geschikt voor katten en kleine honden.

Formaat Large (8,5 x 2,5 cm): deze is geschikt voor middelgrote en grote honden of paarden.

Naamplaatje voor halster paard

Na rondvraag is gebleken dat veel paardenliefhebbers op zoek zijn naar een naamplaatje om het halster van hun paard te kunnen merken met naam en eventueel telefoonnummer om te voorkomen dat deze kwijt of verwisseld raakt op de manege. Het naamplaatje maat L past doorgaans ook om een paardenhalster.


Tips voor gebruik van de hondenpenning:

De naampenning kan eenvoudig bevestigd worden aan de halsband of het tuigje van jouw hond of kat, zodat deze altijd goed zichtbaar is. Rijg de band door de siliconen oogjes en zorg dat het metalen plaatje aan de buitenzijde van de band komt te zitten (zie productafbeelding voor visualisatie).


Bestel nu jouw gepersonaliseerde naampenning voor jouw hond of kat en zorg ervoor dat jouw huisdier altijd veilig is en snel gevonden kan worden.

Productinformatie Hondenpending:

Personaliseerbaar Ja
Geschikt voor Honden en katten
Waterbestendig Ja
Kras- en slijtvast Ja
Bevestiging Aan halsband of tuigje
Materiaal Siliconen en metaal
Formaat Medium (kat of kleine honden) en Large (grote honden)

 

Kenmerken
  • Personaliseer de naampenning met naam en/of telefoonnummer
  • Geschikt voor honden en katten
  • Verkrijgbaar in formaten medium en large
  • Bevestig eenvoudig aan halsband of tuigje
  • Water-, kras- en slijtvast
  • Van hoogwaardige kwaliteit
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt