Senioren Pakket

Senioren Pakket

Het Senioren Pakket is een voordeelpakket met de meest handige labels voor de bewoners van een verzorgingstehuis of andere zorginstelling of woongroep. Alle spullen en kleding zullen gemerkt moeten worden met bijvoorbeeld naam en kamernummer zodat het niet kwijt of verwisseld raakt in bijvoorbeeld de gezamenlijke woonruimte of was. 

  • Het Senioren Pakket bestaat uit: 20x Mini Naamstickers, 30x Strijklabels en 18x Plakgemak Kledingstickers.
  • Alle labels voor in het verzorgingstehuis, zorginstelling of woongroep in een compleet pakket maar dan extra voordelig!
  • Samengesteld aan hand van de meest populaire producten voor deze doelgroep.

Senioren Pakket

€ 19,95
Levertijd
2-3 Tage
  • Geen verzendkosten vanaf 35 euro.
Omschrijving

Er komt een hoop kijken bij de opname in bijvoorbeeld een verzorgingstehuis, zorginstelling of woongroep. Een van de dingen die geregeld moeten worden is het merken van de kleding en waardevolle eigendommen. Wij hebben de meest relevante producten samengevoegd in ons voordelige en complete Senioren Pakket.  

Het Senioren Pakket bestaat uit: 20x Mini Naamstickers, 30x Strijklabels en 18x Plakgemak Kledingstickers.

De Mini Naamstickers zijn ideaal voor op alle spullen met een harde en vlakke ondergrond. Denk bijvoorbeeld aan alle waardevolle eigendommen die subtiel gemerkt moeten worden zoals bijvoorbeeld de telefoon, tablet, (lees)bril, wandelstok en rollator.


Met de Strijklabels merk je alle kleding en textiel. Deze labels strijk je gemakkelijk direct in de kleding. Deze zijn zeer geschikt voor het noteren v