Thema Pakket

Thema Pakket

Alles in jouw favoriete thema verzameld in één pakket! Het Thema-pakket bestaat uit 42 naamstickers, 32 kledingstickers en een gepersonaliseerde tassenhanger. Zo merk je alle spullen en kleding nu in hetzelfde thema met naam en/of telefoonnummer.
  • Het Thema-pakket bestaat uit: 42 Thema Naamstickers, 32 Thema Kledingstickers en een Tassenhanger.
  • De naamstickers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.
  • De kledingstickers zijn wasmachine- en drogerbestendig.

Thema Pakket

€ 30,90
1 Tassenhanger
Levertijd
2-3 Tage
  • Geen verzendkosten vanaf 35 euro.
Omschrijving

Of je nu bakjes, bekers, kleding, schoenen of een tas wilt merken met naam, het is allemaal mogelijk met de labels uit dit leuke Thema-pakket compleet met Thema Naamstickers, Thema Kledingstickers en een gepersonaliseerde tassenhanger in ook weer hetzelfde thema.

kies je voor jungle dieren, hartjes, voertuigen, regenboogjes of een van de andere vele thema’s? Zowel de naamstickers, als de kledingstickers als de tassenhanger zijn verkrijgbaar in het door jou gekozen thema. Niet alleen super leuk om te zien maar ook nog extra herkenbaar voor jouw kindje.

De Thema Naamstickers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig en gaan minimaal 200 wasbeurten mee. Let op: een setje Thema Naamstickers bestaat uit verschillende illustraties per thema. Je ontvangt verschillende stickers binnen één thema.

De Thema Kledingstickers zijn wasmachine- en drogerbestendig en plak je eenvoudig op het polyester label in de kleding, op de luizencape of bijvoorbeeld op de regenlaarzen. Let op: Ook de Thema Kledingstickers bestaan uit verschillende illustraties per thema.

Met de gepersonaliseerde tassenhanger voorkom je dat de tas kwijt of verwisseld raakt. Ideaal voor bijvoorbeeld aan de rug- of sporttas. Let op: We hebben er bewust voor gekozen om ons logo op de achterkant te plaatsen zodat je kunt zien dat ze bij ons vandaan komen. Zo is de kwaliteit van de producten gegarandeerd en komen er regelmatig zoekgeraakte spullen via de merknaam weer bij de eigenaar terecht.

Kenmerken
  • Het Thema-pakket bestaat uit: 42 Thema Naamstickers, 32 Thema Kledingstickers en een Tassenhanger.
  • De naamstickers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.
  • De kledingstickers zijn wasmachine- en drogerbestendig.
  • Labels van de beste kwaliteit en gaan minimaal 200 wasbeurten mee.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Tips voor gebruik

Lees voor gebruik de instructies goed door. Plak de naamsticker op een schoon, vlak en droog oppervlak en laat de sticker minimaal 8 uur hechten voordat je deze in de vaatwasser doet. Let wel op bij extreme hitte. Bij bijvoorbeeld het heetste programma van de vaatwasser of bij steriliseren kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen.

Plak de kledingsticker op een polyester (was)label in de kleding. De stickers kunnen niet direct op de kleding geplakt worden, met uitzondering van voeringstof en luizen- en regencapes. Laat de labels minimaal 24 uur te hechten voordat de kleding de wasmachine ingaat. 

Bevestig de tassenhanger met het meegeleverde kettinkje of clipje.

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt