Drinkfles met naam

Drinkfles met naam

Deze drinkfles met naam is zeer geschikt voor kinderen vanaf +/- 3 jaar. Doordat de drinkflessen gepersonaliseerd worden met de naam van je kindje, raakt deze niet kwijt of verwisseld tussen de andere drinkbekers in de klas of in de groep.
  • Personaliseer met naam en eventueel leuk icoontje.
  • Formaat: diameter van 7 cm x 18,5 cm hoog.
  • Vaatwasserbestendige drinkbeker.

Drinkfles met naam

€ 19,95
Lieferzeit
2-3 Tage
Omschrijving

Drinkfles kind met naam

Onze drinkfles met naam is verkrijgbaar in vele kleuren welke gepersonaliseerd kan worden met de naam van je kind en een vrolijke print of enkel met de naam van je kind. Het formaat van de drinkfles is een diameter van 7 cm en een hoogte van 18,5 cm. De fles heeft een inhoud van 450 ml.

Op de drinkfles is voldoende ruimte voor de voornaam van je kind. Naast het personaliseren met naam kun je de fles nog extra leuk maken door te kiezen uit een van onze leuke designs, welke ook verkrijgbaar zijn op de broodtrommels met naam (let op, niet alle designs van de broodtrommel zijn ook beschikbaar voor de drinkfles).

Geef deze drinkfles met naam van je kind bijvoorbeeld mee naar de opvang, het kinderdagverblijf, school of naar de sportclub. Met de handige antilekdop en extra clipsluiting aan de dop kan jouw kindje de drinkfles eenvoudig zelf openen. Met het ingebouwde rietje kan er gedronken worden zonder te lekken.

Behalve een antilekdop en rietje beschikt de dop van de drinkfles ook over een uitklapbare kunststof haak waaraan je hem eenvoudig mee kunt nemen of aan bijvoorbeeld een rugtas kunt hangen.

De fles is vaatwasserbestendig tot een tempratuur van 40 graden. Let op: de drinkfles kan dus niet uitgekookt worden. Wanneer je de drinkfles toch op het heetste wasprogramma spoelt of uitkookt kan deze beschadigen en kunnen wij de kwaliteit niet meer garanderen.

De fles is niet magnetronbestedig. Wanneer je de drinkfles toch in de magnetron plaatst kan deze beschadigen en kunnen wij de kwaliteit niet meer garanderen.

Deze drinkflessen zijn niet geschikt voor koolzuurhoudende dranken.

De drinkfles met naam bestaat uit kunststof (tritan) en is BPA vrij. Het rietje en de drinktuit zijn van siliconen en zijn BPA, PVC en ftalaten vrij. Het rietje en de drinktuit voldoen aan FDA / LFGB / EU1935/2004.

Op zoek naar een bijpassende broodtrommel of naamstickers voor op alle andere spullen die meegaan naar school of de opvang? Bekijk dan onze Broodtrommel met naam of naamstickers.

Tips voor het gebruik van onze drinkfles met naam

De antilekdop van de fles kan gemakkelijk worden geopend met de kindvriendelijke clipsluiting aan de dop. Met nog een extra beveiligingsclipje, welke ook eenvoudig door kinderen geopend kan worden, voorkom je dat de dop open kan gaan in bijvoorbeeld de tas.

Let op: De drinktuit mag niet worden doorgeduwd. Wanneer de drinktuit toch wordt doorgeduwd kan dit lekkage veroorzaken of kan de drinktuit beschadigen/afbreken. De drinktuit staat automatisch in een hoek van 45 graden en mag dus niet rechtop, in een hoek van 90 graden worden geduwd. 

De drinkfles is vaatwasserbestendig tot 40 graden en niet geschikt om uit te koken. Wij raden aan de fles in het rekje bovenin de vaatwasser te plaatsen. De fles is niet magnetronbestendig. Wanneer de fles toch meegaat in het heetste spoelprogramma, mee uitgekookt wordt of toch in de magnetron wordt geplaatst kunnen wij de kwaliteit niet meer garanderen.

Het rietje (let op, niet de drinktuit) kan losgehaald worden aan de binnenzijde van de dop. Spoel deze na gebruik goed schoon met warm water of zet deze, los mee in de vaatwasser.

Deze drinkflessen zijn niet geschikt voor koolzuurhoudende dranken.

De drinkfles met naam bestaat uit kunststof (tritan) en is BPA vrij. Het rietje en de drinktuit zijn van siliconen en zijn BPA, PVC en ftalaten vrij. Het rietje en de drinktuit voldoen aan FDA / LFGB / EU1935/2004.

Productinformatie waterfles met naam:

Personaliseerbaar Ja
Materiaal Plastic
BPA-, ftalaten-, en melamine-vrij Ja
Vaatwasserbestendig Ja
Anti-lek dop Ja
Inhoud 450 ml
Kenmerken
  • Personaliseer met naam en eventueel leuk icoontje.
  • Formaat: diameter van 7 cm x 18,5 cm hoog.
  • Vaatwasserbestendige drinkbeker.
  • Met handige antilekdop met clipsluiting en rietje.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Productreviews

Goedgemerkt biedt 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je toch niet tevreden bent over het door jou bestelde product neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij bieden een passende oplossing.

Verzenden
Wij verzenden onze broodtrommels en drinkflessen met DHL. De verzendkosten bedragen € 3,95 (incl. tracking). Vanaf een bestelwaarde van €30,- betaal je geen verzendkosten. Zodra de zending is aangemeld bij DHL, ontvang je van ons de Track & Tace code per mail.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt