Over ons

Iedere ouder herkent het wel: je kind komt terug van het kinderdagverblijf, school of vriendjes met de verkeerde broodtrommel, jas of drinkbeker. Goedgemerkt bedenkt in 2003 dé oplossing voor dit probleem.

Al 20 jaar zijn de te personaliseren naamlabels van Goedgemerkt een begrip onder ouders. Ze zijn zeer te spreken over de topkwaliteit van onze labels en onze uitstekende klantenservice die klaar staat wanneer er vragen zijn.

 

"Anouk bestelt lint, snijmachines en inkt en begint; gewoon aan de keukentafel"

 

Zo begon het
Terug naar 2002. Anouk van Schaardenburg, moeder van twee kids, herkent het als geen ander: haar kinderen verliezen hun spullen of komen met de verkeerde spullen thuis. Dat kan anders, besluit ze. Ze bestelt lint, snijmachines en inkt en begint; gewoon aan de keukentafel.

Al snel zitten in de kleding van het gezin proeflabels met de namen van de kinderen en ook de vaatwasser van Anouk zit vol met teststickers. Ze doet er alles aan om de perfecte naamstickers en labels te vinden; vaatwasser- én wasmachinebestendig dus. Dat lukt. Daarbij worden de designs hipper en hipper.

Anouk verzamelt moeders om haar heen die haar helpen met het groeiende bedrijf, want wie beter dan een moeder weet wat de doelgroep van Goedgemerkt wil?

 

het gezicht achter goedgemerkt

“Ouders zijn de inspiratiebron”

 

Nu
Jaren en heel veel tevreden klanten later, werken we bij Goedgemerkt nog steeds aan de beste oplossingen voor gezinnen uit heel Europa. Ervaringen van onze klanten en ouders uit ons hechte team staan hierbij centraal. Zij zijn nog altijd de inspiratie voor nieuwe producten, oplossingen en designs. Meegaan met de tijd en blijven innoveren, is onze prioriteit.  

 

“Ons doel: het leven van ouders makkelijker maken”

 

Ons doel
Van een kleine website met alleen naamstickers, tot een internationaal merk dat inspeelt op de vraag van ouders. Met labels, naambandjes, allergiestickers, groeimeters en producten die naast heel handig, vooral ook heel leuk zijn verovert Goedgemerkt de harten van ouders in heel Europa. Ons doel: het leven van ouders makkelijker maken met hippe, betaalbare en betrouwbare producten.

Deel de beste labeltips & trucks met je vrienden

Volg ons
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt