Broodtrommel en beker met naam

Broodtrommel en beker met naam

Onze broodtrommels en drinkflessen kunnen gepersonaliseerd worden met de naam van jouw kindje.

Broodtrommel en beker met naam kind

Onze broodtrommels en drinkflessen kunnen gepersonaliseerd worden met de naam van jouw kindje. Je kunt een losse broodtrommel of drinkfles bestellen maar ook kiezen voor een handig combipakket.

Vaatwasserbestendige broodtrommel en bekers

Zowel onze broodtrommels met naam als bekers met naam zijn vaatwasserbestendig en van hoogwaardige kwaliteit.

Gepersonaliseerde Broodtrommel en drinkbeker voor school

Onze broodtrommels met naam en drinkflessen met naam zijn ideaal voor kinderen die naar school gaan. Omdat deze producten bedrukt worden met de naam van je kind en een leuk design, worden ze niet meer verwisseld op school.

Broodtrommel en beker voor kind

De broodtrommels en bekers zijn beiden voorzien van een handige clipsluiting welke makkelijk te openen en sluiten is door kinderen. Dat maakt deze producten ook zo geschikt om mee te geven als lunchbox of drinkbeker voor school.

Broodtrommel en drinkbeker voor peuter

Onze gepersonaliseerde broodtrommels en drinkbekers zijn ook zeer geschikt voor peuters die een eigen fruitbakje en fles meenemen naar de opvang. De clipsluitingen zijn eenvoudig genoeg te openen dat ook de allerkleinste deze al kunnen gebruiken.

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt