Fondsenwerving

Goedgemerkt heeft een zeer succesvol fondsenwervingsprogramma. Een geweldige manier om geld in te zamelen voor jullie kinderdagverblijf, school of andere organisaties. Over alle bestellingen die worden geplaatst op www.goedgemerkt.nl waarbij jullie unieke kortingscode is gebruikt, ontvangt jullie organisatie 10% commissie.

Wij verwerken en versturen de bestellingen en jullie krijgen het bedrag voor jullie opvang, school of organisatie overgemaakt op het ingegeven rekeningnummer.

#1

Aanmelden

Vul het formulier onderaan de pagina in, om de organisatie aan te melden voor het fondsenwervingsprogramma.

#2

Controle

WWanneer we de registratie hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en na goedkeuring een unieke code genereren. Wij zullen jullie hiervan per e-mail op de hoogte stellen.

#3

Promotie

Om aan de slag te gaan met de fondsenwerving, ontvangen jullie toegang tot promotiemateriaal die bijvoorbeeld gebruikt kan worden op jullie sociale media, website en in e-mails die naar ouders/klanten worden verstuurd. Ook kunnen er gratis flyers en posters toegestuurd worden met jullie unieke kortingscode die verspreid kunnen worden binnen de organisatie.

#4

Betaling

Ben je benieuwd wat het bedrag is dat jullie tot nu toe hebben gespaard of willen jullie een uitbetaling aanvragen? Laat 't ons weten via de mail: [email protected]

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt