BIBS speen met naam

BIBS speen met naam

Deze BIBS speen De Lux is verkrijgbaar in vele hippe kleuren en kan worden gepersonaliseerd met de  naam van het kindje (of andere korte tekst). De maat van de BIBS speen met naam is one size. Deze speen is geschikt voor baby’s en kindjes van 0 tot 36 maanden.
  • Personaliseer met naam.
  • Geschikt voor kinderen van 0-36 maanden.
  • BIBS speen De Lux (one size).

BIBS speen met naam

€ 9,95
Lieferzeit
2-3 Tage
  • Op werkdagen voor 12 uur besteld = zelfde dag verzonden
Omschrijving

Fopspeen met naam ontwerpen

Onze BIBS speen De Lux is verkrijgbaar in vele hippe kleuren welke gepersonaliseerd kan worden met naam (of andere korte tekst). De maat van de BIBS speen met naam is one size. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste maat bestelt. Deze speen is geschikt voor baby’s en kindjes van 0 tot 36 maanden.

Bibs speen personaliseren

Gebruik deze speen thuis of geef hem mee naar bijvoorbeeld de opvang of de oppas. Doordat deze BIBS speen is gepersonaliseerd met naam, raakt deze ook niet kwijt of verwisseld met die van een ander kindje. De tekst wordt onuitwisbaar ingegraveerd, waardoor deze ook bij het steriliseren, niet zal vervagen.

Deze ronde BIBS speen De Lux komt het meest overeen met de moederborst, waardoor veel baby’s meer comfort en veiligheid ervaren bij ronde fopspenen in vergelijking met andere modellen. Door de ronde vorm van de speen wordt ook het zuigreflex van de baby gestimuleerd.

Silicone fopspenen zijn robuuster dan natuurrubber fopspenen, ze behouden hun vorm en verouderen niet. Ze kunnen tegen hoge temperaturen en gaan langer mee. Ook zijn silicone spenen allergie-vriendelijk.

Het schild van de speen is zo ontworpen dat het irritatie op de gevoelige babyhuid voorkomt. Ook blijft er een goede luchtcirculatie behouden tijdens het gebruik van de BIBS De Lux speen. Het schild zelf bestaat uit polypropyleen (PP), dat zowel licht als duurzaam is.

Houd rekening met slijtage. Wij raden aan om de fopspeen regelmatig te controleren op slijtage of andere beschadigingen. Professionals op dit gebied, raden aan om de fopspeen om de 4-6 weken te vervangen.

Tekenen waaraan je slijtage aan een BIBS De Lux speen kunt herkennen:
- Veranderingen in structuur. 
- Breuk in het materiaal.
- Wordt broos.

Het is belangrijk de speen goed schoon te houden. De BIBS speen De Lux kan worden gesteriliseerd in de magnetron.

De BIBS speen met naam is 100% BPA, PVC en ftalaat vrij en voldoen aan de EU EN-1400+ A2 normen. De spenen worden geproduceerd in Denemarken (EU) en door ons ingegraveerd.

Deze BIBS spenen met naam zijn niet alleen heel leuk voor je eigen kindje, ze zijn ook superleuk om cadeau te doen bij een geboorte of verjaardag. Wie vindt het niet leuk om een praktisch maar ook persoonlijk (kraam)cadeau te krijgen? Door het one size formaat hoef je ook niet te twijfelen over welke maat je cadeau moet geven en maak je niet alleen het kindje, maar ook de ouders blij.  

Op zoek naar een siliconen slabbetje met naam in dezelfde kleur of andere leuke babycadeautjes? Wij hebben vele bijpassende producten gepersonaliseerd met naam in ons assortiment!

Gebruiksinformatie bibs speen


Wij raden aan om de fopspeen regelmatig te controleren op slijtagevorming of andere beschadigingen. Ook wordt aangeraden om de fopspenen om de 4-6 weken te vervangen. Het is belangrijk de speen goed schoon te houden. De BIBS speen De Lux kan worden gesteriliseerd in de magnetron.

De BIBS De Lux speen met naam is 100% BPA, PVC en ftalaten vrij en voldoen aan de EU EN-1400+ A2 normen. De spenen worden geproduceerd in Denemarken (EU) en door ons ingegraveerd.

Kenmerken
  • Personaliseer met naam.
  • Geschikt voor kinderen van 0-36 maanden.
  • BIBS speen De Lux (one size).
  • In de populaire ronde vorm.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Verzenden
Die Produkte von Gutmarkiert werden per Briefpost mit der Deutschen Post versandt. Sie brauchen nicht zu Hause auf die Lieferung zu warten, der Umschlag passt in den Briefkasten. Die Versandkosten betragen €1,45. Ab einem Bestellwert von 35 Euro sind Bestellungen versandkostenfrei.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt