Sportpakket

Sportpakket

Het Sportpakket is HET ideale pakket voor het merken van alle sportspullen en sportkleding. Dit is een compleet pakket met de meest handige labels voor alles wat mee gaat naar de sportclub of bijvoorbeeld zwemles. Het pakket bevat zowel naamstickers, kledingstickers, schoenlabels als een Tassenhanger. Zo raken er geen spullen meer kwijt of verwisseld in bijvoorbeeld de kleedkamer of langs het veld.

  • Het Sportpakket bestaat uit: 36x Kleine Naamstickers, 20x Schoenlabels, 36x Kledingstickers en 1x Tassenhanger.
  • Alle labels voor het merken van sportspullen in een compleet pakket en extra voordelig!
  • De naam en kledinglabels gaan minimaal 200 wasbeurten mee.

Sportpakket

€ 27,49
Levertijd
2-3 Tage
  • Geen verzendkosten vanaf 35 euro.
Omschrijving

Het zijn stiekem heel wat spullen die ingepakt moeten worden wanneer ze gaan sporten. Een shirtje, broek, schoenen, handdoek, bidon, wellicht ook nog bijvoorbeeld scheenbeschermers of een hockeystick. Dit alles gaat mee in een sporttas die vaak ook nog hetzelfde zijn bij een teamsport.

Knap lastig als je de spullen dan niet mag verwarren met die van je teamgenootjes. Hiervoor hebben wij het sportpakket samengesteld compleet met naamstickers, kledingstickers, schoenlabels en een hippe tassenhanger. Zo merk je alle sportkleding en sportspullen eenvoudig met naam en bijvoorbeeld telefoonnummer. Met de gepersonaliseerde tassenhanger wordt ook de sporttas extra herkenbaar voor jouw kindje!

Het Sportpakket bestaat uit: 36x Kleine Naamstickers, 20x Schoenlabels, 36x Kledingstickers en 1x Tassenhanger  

De Kleine Naamstickers zijn ideaal voor op alle spullen met een gladde en vlakke ondergrond. Denk bijvoorbeeld aan de bidon of drinkfles, sportschoenen, hockeystick, tennisracket, scheenbeschermers, helm of cap.

 

De transparante Schoenlabels (niet gepersonaliseerde) helpen de Kleine Naamsticker te beschermen tegen wrijving en vocht in de schoen. Je plakt deze schoenlabels dus over de gepersonaliseerd naamsticker.


De Kledingstickers zijn perfect voor het merken van alle spullen met een polyester ondergrond. Zo plak je ze eenvoudig op de polyester waslabel in de sport, gym, zwem en turnkledij. Ook kun je ze bijvoorbeeld plakken in jassen, achter op de paardrijdlaarzen of bijvoorbeeld op zwembandjes.


De Tassenhanger helpt jouw kindje zijn of haar eigen tas nog beter te herkennen. Het zijn stalen hangers met de leukste designs, gepersonaliseerd met naam en of bijvoorbeeld achternaam of telefoonnummer. De Tassenhanger wordt geleverd inclusief handig klipje en kettinkje om hem aan de tas te kunnen bevestigen. Ideaal voor wanneer het hele team dezelfde tas heeft!

Kenmerken
  • Het Sportpakket bestaat uit: 36x Kleine Naamstickers, 20x Schoenlabels, 36x Kledingstickers en 1x Tassenhanger.
  • Alle labels voor het merken van sportspullen in een compleet pakket en extra voordelig!
  • De naam en kledinglabels gaan minimaal 200 wasbeurten mee.
  • Inclusief een van onze bestsellers: de gepersonaliseerde Tassenhanger!
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt