Gepersonaliseerde Schoenlabels

Gepersonaliseerde Schoenlabels

Geen verwisselde (sport)schoenen meer! Merk de schoenen van jouw kindje doormiddel van deze gepersonaliseerde schoenlabels met naam en een handig icoontje.
  • 8 paar gepersonaliseerde schoenlabels.
  • Wasmachine- en drogerbestendig.
  • Formaat: 4,2 x 2,5 cm.

Gepersonaliseerde Schoenlabels

€ 12,95
16 labels
Lieferzeit
2-3 Tage
  • Geen verzendkosten vanaf 35 euro.
Omschrijving

Merk met deze schoenlabels van Goedgemerkt bijvoorbeeld schoenen, gymschoenen, sportschoenen, sloffen, slippers, schaatsen en de regenlaarzen met naam en een leuk icoontje. Met twee tekstregels is er voldoende ruimte voor de nodige informatie. Zo weet je zeker dat het ook weer mee naar huis komt van bijvoorbeeld school, de sportclub, zwembad of kamp.

Met een set gepersonaliseerde schoenlabels voor kinderen, merk je 8 paar schoenen.

Je plakt de naamstickers voor in schoenen heel eenvoudig op iedere schone en gladde binnenzool. De schoenlabels zijn bestand tegen wrijving, vocht en kunnen zelfs mee in de wasmachine en droger.

De schoenlabels zijn zo ontworpen dat ze ook heel handig zijn voor de allerkleinsten die nog niet kunnen lezen. Het icoontje is niet alleen heel herkenbaar maar hierdoor kan jouw kindje ook meteen zien aan welke voet, welke schoen moet.

Tips voor het gebruik van onze schoenlabels

Plak de schoenlabels op iedere schone en gladde binnenzool. Druk de sticker daarna goed aan met de duimen en laat goed hechten voor bijvoorbeeld, de schoen weer aangetrokken wordt. De schoenlabels zijn bestand tegen wrijving, vocht en kunnen zelfs mee in de wasmachine en droger.