Broodtrommels

Ook voor leuke broodtrommels met naam ben je bij Goedgemerkt aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vind je verschillende leuke designs.

Broodtrommels

Ook voor leuke broodtrommels ben je bij Goedgemerkt aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vind je verschillende leuke designs. Of je nu gaat voor een basic broodtrommel, een broodtrommel in een van onze leuke thema’s of een broodtrommel met een leuk patroon: je kind kan goed voorbereid naar school of het kinderdagverblijf.

Veilige broodtrommels door het gebruik van de juiste materialen

Bij het produceren van onze broodtrommels is veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkste. In onze broodtrommels zitten geen gevaarlijke stoffen verwerkt. Vandaar dat al onze broodtrommels voor 100% BPA-, ftalaten-, en melamine-vrij zijn. Zo kan je de broodtrommel met een gerust hart aan je kind mee geven. Als je hem zelf gebruikt voor je lunch, dan is het natuurlijk ook wel zo fijn om te weten dat je broodtrommel veilig te gebruiken is.

Personaliseer je eigen broodtrommel met naam

Je kan een broodtrommel perfect combineren met een van onze leuke naamstickers. Wat juist het leuke is aan de broodtrommels van Goedgemerkt, is dat je de broodtrommel zelf kan personaliseren door er een naam op te laten drukken. Verder kan je de kleur en het design afstemmen op de wensen van jou (of je kind). Zo heb je altijd een unieke broodtrommel en kan er geen misverstand bestaan over van wie die lekkere lunch is.

TIP: combineer een gepersonaliseerde broodtrommel met een flessenbandje om ook de drinkbeker van je kind een unieke markering mee te geven.

Broodtrommel met naam kopen bij Goedgemerkt

Wil je een broodtrommel met naam kopen? Bij Goedgemerkt profiteer je dan automatisch van een aantal voordelen. Zo profiteer je van snelle verzending: alle producten worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd. Daarnaast is deze verzending ook nog eens gratis vanaf €35,-. Je betaalt je broodtrommel eenvoudig via iDeal, Bancontact of een van onze andere betaalmethoden. Bovendien ben je bij Goedgemerkt verzekerd van producten van topkwaliteit. We hebben jarenlange ervaring in het produceren van producten voor kinderen en weten dus hoe belangrijk veiligheid en kwaliteit is. Je bestelt dus een leuke en veilige broodtrommel met de voordelen die je van Goedgemerkt gewend bent!

Broodtrommel met naam in vele kleuren beschikbaar

De lunchboxes van Goedgemerkt zijn beschikbaar in diverse kleuren en designs. Een aantal van onze populairste kleuren zijn: rode broodtrommels, groene broodtrommels, zwarte broodtrommels, roze broodtrommels en blauwe broodtrommels.

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt