Mini Naamstickers

Mini Naamstickers

Op deze Mini Naamstickers kun je je eigen tekst zetten, bijvoorbeeld de voor- en achternaam van je kindje of een telefoonnummer.

Ideaal om kleine spullen te merken, zoals potloden, liniaaltjes, passer, tandenborstels, USB-stick, horloge en (zonne)bril maar ook babyspulletjes, kortom overal waar je Mini Naamstickers voor nodig hebt.

 • De Mini Naamstickers zijn beschikbaar met gekleurde achtergrond en witte tekst, transparant met gekleurde tekst en wit met gekleurde tekst.
 • Vaatwasser- en magnetronveilig.
 • Formaat: 3,8 x 0,6 cm.

Mini Naamstickers

€ 11,95
42 Labels + 21 gratis
Lieferzeit
2-3 Tage
 • Op werkdagen voor 12 uur besteld = zelfde dag verzonden
Omschrijving

Zorg ervoor dat je geen kleine voorwerpen meer verliest en merk ze met deze Mini Naamstickers.

Transparante naamstickers

Transparante Mini Naamstickers zijn een ideale oplossing voor het markeren van kleine producten of als je het belangrijk vindt dat de stickers minder opvallen op het voorwerp. Als je de transparante stickers op donkere voorwerpen plakt, is het handig om te kiezen voor een fellere kleur tekst. 

Instructies Mini Naamstickers

Omdat het oppervlak van de minilabels kleiner is, kan het voorkomen dat het label minder goed blijft zitten. De hechting wordt sterker, als je het label 24 uur "rusten".

Onze labels gaan minimaal 200 wasbeurten mee en verkleuren niet. (Bij extreme hitte, zoals bij gebruik van een stoom-/magnetron-sterilisator kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen).

Liever een ander formaat? Bekijk dan onze kleine en grote naamstickers.

Tips voor gebruik voor onze Mini Naamstickers

Plak de Naamsticker op een schoon, vlak en droog oppervlak en laat de sticker minimaal 8 uur hechten voordat je deze in de vaatwasser doet. Zorg ervoor dat gemerkte producten niet tegen elkaar aan staan in de vaatwasser. De stickers zijn ook magnetron- en diepvriesbestendig.

Onze labels gaan minimaal 200 wasbeurten mee en verkleuren niet. Let wel op bij extreme hitte. Bij bijvoorbeeld het heetste programma van de vaatwasser of bij steriliseren kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen.

Productinformatie:

Personaliseerbaar Ja
Manier van aanbrengen Plakken
Verwijderbaar Ja
Vaatwasser- en magnetronbestendig Ja
Levensduur 200 wasbeurten
Materiaal Eigen labelmateriaal
Formaat 3,8 x 0,6 cm
Kenmerken
 • De Mini Naamstickers zijn beschikbaar met gekleurde achtergrond en witte tekst, transparant met gekleurde tekst en wit met gekleurde tekst.
 • Vaatwasser- en magnetronveilig.
 • Formaat: 3,8 x 0,6 cm.
 • Gemaakt van ons eigen labelmateriaal, gegarandeerde kwaliteit.
 • Ronde hoeken voor betere hechting.
Productreviews

Goedgemerkt biedt 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je toch niet tevreden bent over het door jou bestelde product neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij bieden een passende oplossing.

Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.

Combi deals

Mini Naamstickers
42 Labels + 21 gratis
In deze deal
 • Mini Naamstickers
 • Kledingstickers
€ 18,44 € 17,49

Combi deals

In deze deal
 • Mini Naamstickers
 • Kledingstickers
 • Kleine Naamstickers Voordeelset
€ 28,93 € 25,95
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt