Combivoordeel

Soms is er zoveel keuze, dat je misschien even niet goed weet wat je moet kiezen. Daarom helpen wij graag een handje! Hieronder zie je een overzicht van onze handige samengestelde Combipakketten.

In de combivoordeel pakketten van Goedgemerkt zitten alle naamstickers en labels die je nodig hebt om goedgemerkt te beginnen. Je kunt kiezen uit diverse pakketten met hierin diverse labels en etiketten, de diverse pakketten hebben verschillende prijzen, gekoppeld aan het aantal labels. Handig voor op school, kinderdagverblijf, kamp, buitenschoolse opvang of sport.

Ook handig voor meerdere kinderen. Bij het Duopakket maak je 2 setjes labels in verschillende kleuren én opmaak en bij het Triopakket maak je 3 verschillende setjes naamstickers voor je kinderen. 

Naamstickers of kledinglabels voor meerdere kinderen?

Heb je meerdere kinderen en wil je voor ieder een eigen kleur Kleine Naamstickers of een eigen tekst op de Instrijklabels? Kies dan voor een Duo- of Trio Pakket. Zo maak je twee of drie verschillende ontwerpen in een bestelling!

Klik op een van de pakketten en bestel het pakket wat bij jullie past!

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt