Deurstickers

Onze deurstickers met naam zijn van de beste kwaliteit, herplaatsbaar en laten géén lijmresten achter. Ideaal voor wanneer er bijvoorbeeld van kamer wordt gewisseld. Je plakt de stickers eenvoudig op iedere harde, vlakke en vetvrije ondergrond. De deurstickers met naam zijn al verkrijgbaar vanaf €12,95 per stuk (Basic Deurstickers).

Deursticker voor babykamer of kinderkamer

Deurstickers met naam in de allerleukste designs voor kinderen. Perfect voor de babykamer of kinderkamer. Kies uit vele designs welke allemaal gepersonaliseerd kunnen worden met de naam van je kind. Kies voor de leuke Thema-  of nijntje stickers voor op de deur. Voor ieder wat wils!

Naast het grote figuur en het gepersonaliseerde naambordje ontvang je ook nog vele leuke losse figuurtjes om het geheel extra op de vrolijken. Uiteraard ontvang je van ons een duidelijke instructie en een voorbeeld ter inspiratie hoe je deze op kunt plakken.

Je bestelt de Thema- en nijntje deurstickers voor slechts €18,49 per stuk.

 

Deursticker voor kantoor

Onze stickers voor op deuren zijn niet alleen leuk voor thuis maar ook voor op het werk! Plak ze bijvoorbeeld op de deur van het kantoor, spreekkamer, kantine of toilet. Hiervoor kies je bijvoorbeeld voor onze Basic Deurstickers.

Een eenvoudig designs en in vele kleuren verkrijgbaar. Passend bij ieder design en interieur.

Je bestelt de Basic Deurstickers voor maar €12,49 per stuk. 

Ben je helemaal fan van de leuke figuurtjes op de Thema deurstickers met naam? Bekijk dan ook eens de Thema Naamstickers of onze gepersonaliseerde Tassenhangers! Alles helemaal compleet met jouw favoriete figuurtje!

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt