Kledinglabels

Kledinglabels

Met de naamlabels voor kleding kun je alle kleding maar bijvoorbeeld ook de favoriete knuffel voorzien van naam en eventueel telefoonnummer.

Kledinglabels van Goedgemerkt

In het ruime assortiment producten voor het merken van jouw kleding of de kleding van jouw kinderen zit altijd de juiste oplossing. Je merkt de spullen eenvoudig door de labels te strijken, plakken, instikken of zelfs stempelen!

De Naamlabels voor kleding zijn ideaal voor wanneer de kinderen naar bijvoorbeeld de oppas, kinderdagverblijf, opvang of school gaan. Geen verloren spullen meer of de gymtas van een klasgenootje mee naar huis. Ook zijn deze labels ideaal te gebruiken voor sportspullen of voor het merken van spullen die meegaan naar kamp.

Of was je eigenlijk op zoek naar onze Naamstickers? Met ons ruime assortiment vind je altijd wel een gepersonaliseerde Naamsticker die bij je past!

Kledinglabels voor kinderen

Met de Goedgemerkt kledinglabels kun je bijvoorbeeld de kleding van jouw kind voorzien van naam. Gaat je kindje naar de crèche of peuterspeelzaal, dan kun je de instrijklabels gebruiken voor de jas, de kleding, het spuugdoekje en de (favoriete) knuffel. Ideaal, want zo raak je de spulletjes waar jij én je kindje aan zijn gehecht, niet meer kwijt.

Voor schoolgaande kinderen zijn onze kledinglabels ook erg handig. Ze zijn eenvoudig in de kleding in te strijken of te plakken. Handig voor in de gymkleding of scouting- en sportspullen. Zo zorg je ervoor dat jij en je kinderen geen kleding meer kwijtraken en voorkom je ergernis en irritatie. Natuurlijk gebruik je onze naamlabels voor kleding ook op school- of sportkamp!

Kledinglabels maken

Ook bij de Kledinglabels hebben wij een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Wat is er nou leuker dan je eigen naamlabels voor kleding maken? Zoals bij al onze producten garanderen wij ook hier weer hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service.

Wil je het proces stap voor stap doorlezen? Bekijk dan onze pagina over naamlabels maken.

Kledinglabels bestellen

Doordat wij de complete productie in eigen hand hebben kunnen wij een snelle verzending van de naamlabels voor kleding garanderen. De kledinglabels op werkdagen voor 12 uur besteld en betaald (doormiddel van een van de vele betaalmogelijkheden), is de volgende dag in huis (afhankelijk van Post NL/ Bpost). Doordat al onze pakketjes door de brievenbus kunnen, hoef je hier niet voor thuis te blijven en kun je snel beginnen met het merken van alle kleding. 

Kleding markeren/ labelen met stickers of instrijklabels

Het markeren van kleding met kledingstickers of instrijklabels van Goedgemerkt is eenvoudig en effectief. Instrijklabels hechten permanent aan de stof met een strijkijzer en zijn wasbestendig, ideaal voor langdurig gebruik. Kledingstickers zijn makkelijk aan te brengen op het waslabel en kunnen zonder sporen weer verwijderd worden. Beide opties helpen kledingstukken te identificeren en voorkomen verlies of verwisseling, wat vooral handig is voor kinderen op school of bewoners van zorginstellingen. De labels zijn volledig personaliseerbaar met namen en telefoonnummers.Veelgestelde vragen kledinglabels

 • Welke soorten kledinglabels zijn er?
  Goedgemerkt biedt diverse oplossingen voor het merken/labelen van kleding. De meest duurzame oplossing (qua aantal wasbeurten & was temperatuur) zijn onze instrijklabels en kledingtags. Voor bijvoorbeeld het merken van ondergoed, rompertjes of badtextiel zijn kledingstickers en de kledingstempel de beste oplossing.
 • Hoelang blijven kledinglabels plakken?
  De kledingstickers van Goedgemerkt zijn gemaakt van ons eigen labelmateriaal, waardoor wij de beste kwaliteitsgarantie kunnen bieden. Als je de kleding niet warmer wast dan 40 graden en de bijgevoegde instructies opvolgt, blijven de stickers minimaal 200 wasbeurten zitten.
 • Wat is het formaat van de kledingstickers?
  Er is rekening gehouden met de grootte van het gemiddelde waslabel, de kledingstickers passen hierdoor dus vrijwel in alle kleding. Het formaat van onze kledingstickers is 3 x 1,2 cm.
 • Wat is een kledinglabel?
  Een kledinglabel is een kleine tag of etiket op kledingstukken met persoonlijke informatie zoals een naam of telefoonnummer. Dit helpt om kleding te identificeren en te voorkomen dat ze verloren gaan. Bij Goedgemerkt bieden wij verschillende soorten labels.
 • Wat is een instrijklabel?
  Een instrijklabel is een type kledinglabel dat met behulp van een strijkijzer op een kledingstuk wordt bevestigd. Het is speciaal ontworpen om gemakkelijk en permanent op stoffen te hechten, waardoor het een duurzame oplossing biedt voor het merken van kleding met persoonlijke informatie zoals een naam, telefoonnummer, of andere contactgegevens.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt