QR-Naamstickers

QR-Naamstickers

Merk de spullen niet alleen met naam maar ook met jouw eigen QR-code welke ervoor zorgt dat de vinder van jullie waardevolle spullen eenvoudig en snel contact met jou op kan nemen wanneer de spullen gevonden worden.
  • Personaliseer de stickers met naam en/of telefoonnummer.
  • De QR-code is eenvoudig te claimen en te gebruiken.
  • Privacy en veiligheid gegarandeerd.

QR-Naamstickers

€ 13,95
24 Labels
Lieferzeit
2-3 Tage
Omschrijving

QR-Naamstickers van Goedgemerkt
Met de QR-Naamstickers zorg je ervoor dat je waardevolle spullen weer thuiskomen, zelfs wanneer je onderweg of op vakantie bent. Door de QR-code op deze gepersonaliseerde naamsticker te scannen kan de vinder direct contact met jou opnemen via een beveiligde chatomgeving.

Het verschil met onze Lost&Found QR-Stickers is dat deze variant gepersonaliseerd kan worden met naam en het dus ook zonder telefoon direct duidelijk is van wie het gevonden voorwerp is.

Plak deze QR-Naamsticker op alle waardevolle spullen van je kind die niet kwijt mogen raken. Denk bijvoorbeeld aan het (loop)fietsje, step, tablet, Nintendo, (kop)telefoon en nog zoveel meer.

Naamstickers met QR-code
Doordat de sticker niet alleen wordt gepersonaliseerd met een QR-code maar ook met naam, is het voor iedereen direct duidelijk van wie het is. Niet meer in de buurt? Dan kan de vinder eenvoudig contact met jou opnemen om de spullen weer thuis te brengen.

Hoe gebruik je de QR-Naamstickers:
Het activeren en claimen van jouw persoonlijke QR-code is heel eenvoudig: je scant jouw QR-code (per set) met de camera van je mobiele telefoon en voert je mailadres in, in het daarvoor bestemde venster dat opent. Klaar! 

Het gebruik is ook erg eenvoudig: de vinder scant met de camera van zijn of haar mobiele telefoon jouw persoonlijke QR-code en komt in een beveiligde chatomgeving. Zo komen jullie op een makkelijke manier in contact, zonder dat jij je persoonsgegevens hoeft te registreren. 

Productinformatie:

Personaliseerbaar

Ja

Manier van aanbrengen

Plakken

Verwijderbaar

Ja

Vaatwasser- en magnetronbestendig

Ja

Levensduur

200 wasbeurten

Materiaal

Eigen labelmateriaal

Formaat

4,1 x 1,6 cm

 

Kenmerken
  • Personaliseer de stickers met naam en/of telefoonnummer.
  • De QR-code is eenvoudig te claimen en te gebruiken.
  • Privacy en veiligheid gegarandeerd.
  • Gegarandeerd minimaal 5 jaar actieve service.
  • Gemaakt van ons eigen labelmateriaal, gegarandeerde kwaliteit.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt