De allerleukste gepersonaliseerde Naamlabels voor jouw baby!

#1

Misschien is het al wel bijna zover, en wordt jullie kindje binnenkort geboren of zijn jullie al trotse ouders van jullie pas geboren kindje. Er komt een hoop op je af en er moet veel geregeld worden. Wellicht gaat jullie kleine wondertje binnenkort ook al wel naar het kinderdagverblijf, een gastouder of de oppas, ook daar moet het een en ander voor geregeld worden. Gelukkig kunnen wij van Goedgemerkt je daar een handje bij helpen!

Onderstaand vind je onze top 5 Baby producten, ideaal voor het merken van alle spullen van jullie kindje. Zo raak je niets meer kwijt!

#2

Naamstickers voor baby

Je zult merken dat wanneer je kindje naar de opvang/oppas gaat, er meer spullen mee gaan dan je in eerste instantie denkt. Uiteraard krijgt niet alleen jullie baby al deze spullen mee. Of het nou bijvoorbeeld gaat om flesjes, het melkpoedertorentje, de fopspeen, bakjes of de favoriete rammelaar, de opvang ontvangt er -tig op een dag.

Om te zorgen dat de spullen niet verwisseld of kwijt raken, bieden wij onze gepersonaliseerde naamstickers aan. Met de vele verschillende formaten, kleuren, designs en lettertypen, zit er altijd wel iets bij wat goed bij jullie past. Al onze naamstickers zijn vaatwasserbestendig en van zeer hoge kwaliteit.

Voor een complete start raden wij ons voordelige Babypakket aan. Zo heb je naam- en kledinglabels compleet, inclusief extra zachte instrijkers om kriebelende labels te voorkomen.

#3

Kledinglabels voor baby

Natuurlijk gaat er naast spullen, ook een hoop kleding mee naar de opvang. Al die schattige babykleding lijkt op elkaar, maar het is toch wel fijn wanneer jouw baby ook weer zijn/ haar eigen kleding mee naar huis krijgt. We hebben vele verschillende kledinglabels die zeer geschikt zijn voor babykleding. Strijk, stik of plak de naam van jouw kindje in alle kleding en zorg ervoor dat alles goed is gemerkt.

Nog een ander belangrijk onderdeel is de favoriete knuffel. Slapeloze nachten wanneer deze niet ’s avonds weer in hun bedje ligt. Met de Instik-labels van Goedgemerkt kun je er gemakkelijk voor zorgen dat de knuffel snel weer terecht komt bij jullie kindje.

#4

Kledingstempel

Gezien de kleintjes niet één of twee rompertjes hebben maar zelfs soms meerdere per dag, konden wij ons voorstellen dat ieder kledingstuk labelen soms iets wat teveel werk is, naast de drukte die je al zult ervaren. Daarom hebben wij de Kledingstempel toegevoegd aan ons assortiment. Met één klik, je kleding gemerkt! De stempel blijft tot wel 30 wasbeurten zichtbaar en kan mee in de was tot 60 graden. Zo heb je binnen no-time een hele stapel kleding voorzien van naam.

#5

Gepersonaliseerde groeimeter

“Ze worden zo snel groot”, iets wat je iedere ouder wel een keer hoort zeggen. Om deze momenten vast te kunnen leggen, hebben wij gepersonaliseerde Groeimeters. Met een vrolijk design waarop de naam en geboortedatum van jullie kindje komt te staan, wordt de babykamer nog net wat extra opgefleurd. Bij de groeimeter ontvang je ook nog leuke stickers, om alle mijlpalen vast te kunnen leggen.

#5

Flessennaambandje

Wellicht gaat je voorkeur uit naar een alternatief voor stickers. In dat geval hebben wij een goed alternatief. Onze Flessennaambandjes. Deze flessenbandjes bestel je per 2 stuks, welke je per stuk kunt aanpassen. Iedere kleur heeft zijn eigen motiefje. Wil je 2 verschillende teksten? Geen probleem, ook dat is mogelijk! De flessennaambandjes kunnen zelfs mee in de sterilisator en uiteraard ook in de vaatwasser. Met een doorsnede van 5,5 cm, passen ze om vele verschillende flessen.

Deel de beste labeltips & trucks met je vrienden

Volg ons
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt