Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger

Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger

Ben je wel eens je sleutelbos kwijt? Of laat je wel eens je tas in de trein liggen? Dan is de Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger een ideaal product voor jou. Hiermee zorg je er namelijk voor dat je sleutelbos, koffer of tas eenvoudig weer thuiskomt.
  • 1 Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger.
  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
  • Privacy en veiligheid gegarandeerd.

Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger

€ 6,95
Lieferzeit
2-3 Tage
Omschrijving

Jouw tassen en sleutels komen eenvoudig weer thuis met de Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger. Ideaal voor wanneer je jouw tas wel eens in de trein laat liggen of wanneer je jouw sleutels verloren bent.

Het instellen van de QR Tassen- en sleutelhanger is erg eenvoudig. Je scant (met een smartphone of tablet) jouw persoonlijke QR-code en komt dan in de omgeving waar je jouw mailadres kan koppelen. Vervolgens is dit het mailadres waarop de vinder contact met je kan opnemen. 

Voor de vinder is het gebruik ook erg eenvoudig. Hij of zij kan met een smartphone of tablet de QR-code scannen en komt vervolgens in de chatomgeving. Hierin kan zonder persoonsgegevens te registreren direct en veilig contact met jou opgenomen worden. Zo kan je gemakkelijk een afspraak maken om ervoor te zorgen dat je spullen weer thuiskomen. 

Het formaat van de Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger is: 5 x 2,9 cm. Hij neemt dus niet zoveel ruimte in beslag aan je sleutelbos, ideaal! 

De QR Tassen- en sleutelhanger is, net als al onze andere producten, geproduceerd volgens de welbekende Goedgemerkt kwaliteitseisen. Hierdoor weet je zeker dat deze lang meegaat en je sleutels en tassen weer thuiskomen als je ze kwijtraakt. 

Let op: We hebben er bewust voor gekozen ons logo op de achterkant te plaatsen.

Bevestig de tassenhanger met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. De Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger is van metaal en gaat dus lang mee. Omdat de QR-code op de hanger wordt geprint kunnen er in loop van tijd wel krasjes ontstaan, test de code voor de zekerheid daarom zelf ook af en toe op de werking.

Kenmerken
  • 1 Lost & Found QR Tassen- en sleutelhanger.
  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
  • Privacy en veiligheid gegarandeerd.
  • De vertrouwde Goedgemerkt kwaliteit.
  • Inclusief bevestigingsmateriaal.
  • Formaat: 5 x 2,9 cm.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt