Samenwerken met Goedgemerkt

Goedgemerkt hecht veel waarde aan interessante en duurzame samenwerkingen. Enkele samenwerkingen waar wij trots op zijn, zijn de samenwerkingen met bedrijven en organisaties zoals: Prénatal, Smallsteps & Partou in Nederland en Dreambaby en Ferm in België.

Wij hechten veel waarde aan de relevantie voor onze klant, wij vinden het daarom leuk als onze klanten kunnen profiteren van leuke acties, aanbiedingen en giveaways. Daarnaast geloven wij er als Goedgemerkt sterk in dat samenwerkende partijen elkaar kunnen versterken in hun activiteiten.

 

Kinderopvang/scholen/organisaties

Welke ouder met een kindje dat naar de crèche, kinderdagverblijf of school gaat heeft er nou geen naamlabels nodig voor de spullen? Precies! Dat is dan ook de reden waarom wij zo graag samenwerken met bijvoorbeeld kinderopvangorganisaties als Smallsteps & Partou in Nederland en Ferm in België. Wij als leverancier van gepersonaliseerde naamlabels en veiligheidsproducten weten dat onze doelgroep zich hier bevindt en bieden hen dan ook graag een leuke kortingen of acties.

Wil jij ouders ook een handje helpen bij het merken van de spullen van hun kindje? Bestel dan kosteloos een setje flyers en deel deze uit binnen jullie organisatie. Daarmee ontvangen de ouders ook direct een leuke korting! Stuur een mail naar [email protected] om een setje flyers aan te vragen. 

 

Bedrijven

Aanstaande moeders gaan natuurlijk shoppen voor hun (toekomstige) kindje. Winkels waar (aanstaande) ouders zeker niet omheen kunnen zijn bijvoorbeeld Prénatal en Dreambaby. Winkels waar de aanstaande ouders alles kunnen kopen voor hun kindje. Veel van deze spullen gaan naderhand mee naar bijvoorbeeld de oppas of het kinderdagverblijf, waar ze graag willen dat alle spullen keurig voorzien zijn van naam. Dit is dan ook de reden dat wij de klanten van Prénatal en Dreambaby unieke kortingen aanbieden.

Andere leuke organisaties en bedrijven waarmee wij samenwerken (of samen hebben gewerkt) zijn: nijntje (Mercis), Selectair en Nutrilon..

 

Adverteren/ sampling/ babyboxen

Misschien heb je ons gespot in een tijdschrift voor moeders, een leuke nieuwsbrief of heb je een flyers van ons ontvangen. Wij vinden het belangrijk dat onze doelgroep via verschillende kanalen in aanraking komt met onze producten, zowel online als offline. Zo gaan wij ook meermaals per jaar mee in verschillende babyboxen, speciaal samengesteld voor aanstaande ouders.  

 

Social media/ blogs/ influencers   

Met onze meer dan 130.000 volgers op Facebook en bijna 6.500 volgers op Instagram weten wij veel van onze klanten te bereiken via onze social media kanalen. Wij bieden onze volgers graag iets extra’s en staan dan ook altijd open voor interessante samenwerkingen. Zo hebben wij geregeld leuke winacties of zijn wij opzoek naar “testmoeders” die onze producten willen testen.

Ook worden wij veel vernoemd in leuke artikelen, blogs en andere online media. Vaak wordt dit gecombineerd met een leuke social post (die wij dan ook weer kunnen delen) en kortingscode voor hun volgers.

 

Sponsoring/Goede doelen

Wij dragen graag ons steentje bij Of het nu gaat om het leveren van een leuke prijs voor een loterij, naamlabels voor aan knuffels voor een goed doel (Troostbeer) of het ondersteunen van organisaties die het sporten onder kinderen stimuleren (Sportways).

Wil jij graag weten of wij ook iets voor jullie kunnen betekenen. Stuur dan je verzoek naar [email protected] en wij kijken graag wat we voor jullie kunnen betekenen.

 

Neem contact met ons op!

Zijn wij een perfecte match en ben jij of zijn jullie ook gericht op ouders met jonge (schoolgaande) kinderen en zou je graag met ons in contact komen? Stuur dan een mail naar [email protected] en wie weet starten wij binnenkort een leuke samenwerking!

 

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt