Label tips and tricks

Spoor de spullen van je kinderen op...

Dit gaat een stuk gemakkelijker als er een telefoonnummer op je kindjes Naamstickers of Instrijklabels staat. Als zijn of haar spullen in andermans tas eindigen, kunnen die ouders je

De meeste ouders kiezen ervoor een telefoonnummer of e-mailadres op het label te zetten. Let wel op dat als je een adres noteert, je dit niet doet op je sleutelbos.

Ontwerp je eigen labels: aan de unieke lay-out én het merkje herkennen kinderen hun spullen.

Je hebt de keuze uit allerlei verschillende goedgeMERKjes én verschillende lettertypes om je labels "eigen" te maken.

Je kunt vaak de tekst in het 'zeer klein', 'klein', 'normaal', 'groot' of 'zeer groot' zetten. De meeste mensen zetten de naam in het grootste lettertype mogelijk.

Met spaties centreer je de tekst op het label. Op deze manier maak je echt je eigen labels!

Voordelen hiervan zijn

  • Dat niemand exact dezelfde labels heeft
  • en dat kindjes die nog niet kunnen lezen niet alleen hun labels aan het merkje herkennen, maar ook aan het lettertype, de grootte van de tekst en de layout van het labeltje (kortom hoe het geheel er uit ziet... en dit heb jij gemaakt. Leuk toch?).

Je kunt ook voor kiezen voor géén merkje

Onze traditionele Instrijklabels (diegene waar we mee zijn begonnen 8 jaar geleden) hebben géén merkje. Deze labels zijn kleiner en onopvallender.

Ook onze transparante Plaklabels en de Minilabels zijn niet zo opvallend: voor als je subtiel je spullen wilt merken. Tevens zijn ook de Plak- en Kledinglabels onder het kopje "Voor Volwassenen" niet voorzien van een merkje.

Andere (ontwerp-) tips:

Kleine en Grote Plaklabels

We hebben ook een traditioneel lettertype toegevoegd. Hiermee kun je wat strakkere labels maken voor de oudere kinderen of voor volwassenen. Onze transparante kleine Plaklabels zijn ook erg leuk voor volwassenen om allerlei spullen subtiel te merken. In een pakje zit een assorti aan tekstkleuren. Van de witte en de zwarte opdruk wat meer, omdat de ervaring leert dat je deze het meeste gebruikt. Bijv. met de witte opdruk op je zwarte laptop en de paarse op de achterkant van je witte I-Phone.

Verzin 't zelf/ Adreslabels

Onze Verzin 't Zelf labels worden vaak besteld voor adreswijzigingen. En wat dacht je als bedankje voor je huwelijk? Je kunt ze immers zo maken als je wilt. Vormlabels zijn ook populair om als bedankje te gebruiken van een verjaardagsfeestje of huwelijk.

Organizing Labels

Handige voorraadlabels, ze worden ook veel gebruikt om je huishouden te organiseren. Voor op ordners, speelgoeddozen of kasten, we zien het allemaal voorbij komen! Soms kiezen ouders ervoor om deze labels te gebruiken voor de flesjes en bekers van hun kinderen. Voor scholen en kinderdagverblijven ook ideaal.


Voor alle labels die je maakt met de labelontwerper geldt: wat je ziet is wat je krijgt! Zoals jij het ingeeft, gaan wij de labels voor je maken. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt