Milieuvriendelijke productie en kindvriendelijke inkten

We produceren onze labels zelf. Je koopt producten die we zelf ontwerpen, produceren en verzenden. Zodoende houden we de kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid van onze producten in de gaten. We werken met de modernste machines en volgens de laatste technieken in een modern, goed geïsoleerd en geventileerd pand op een industrieterrein.

Goedgemerkt is zich bewust van het milieu. Daarom kiezen we er bewust voor om met de nieuwste eco-machines en -inkten te werken. Voor onszelf, onze medewerkers, maar ook voor het milieu en de volgende generaties.

Onze inkten bevatten geen VOC's (schadelijke stoffen) die in de lucht en in onze producten komen. Voor onze machines zijn geen agressieve schoonmaakmiddelen nodig. Tijdens de produktie komt ook geen nare geur vrij. We kiezen ervoor om bijvoorbeeld onze SOS Tekstplaatjes (naamplaatjes) te ponsen en niet te bedrukken omdat we de inkt niet veilig voor kinderen vinden.

Zodoende hebben we ook geen luchtzuiveringssysteem nodig voor luchtafvoer die vaak veel energie verbruiken. We houden er rekening mee om ons afval gescheiden aan te bieden. Onze produktie vindt plaats op gezette tijden; we werken in shifts en als de apparatuur niet aan hoeft te staan, schakelt deze zichzelf automatisch uit.

Voor optimale kwaliteit hebben we ook ons eigen materiaal laten ontwikkelen voor onze producten. Daarom zetten we onze naam erop, omdat we zeker zijn van onze kwaliteit.

Dit merk je goed in onze producten!

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt