Mondkapje

Mondkapje

Onze mondkapjes zijn helaas niet meer voorradig en zullen niet meer worden aangevuld.
 • Duurzame, herbruikbare mondkapjes.
 • Kies uit de allerleukste designs.
 • De mondmaskers zijn voor zowel kinderen als volwassenen beschikbaar.

Mondkapje

€ 2,95
1 Masker
Lieferzeit
2-3 dagen
 • Geen verzendkosten vanaf 35 euro.
Omschrijving
Herbruikbare mondkapjes voor kinderen

Op zoek naar een mondkapje voor kinderen? Bescherm de kleintjes met de mondkapjes van Goedgemerkt. De beste mondkapjes voor kinderen zijn comfortabel, gemakkelijk te dragen en aantrekkelijk, met leuke afbeeldingen en speelse prints; van tekenfilm figuren tot leuke motieven.

Wij hebben voor zowel kinderen als volwassenen herbruikbare mondkapjes in ons assortiment opgenomen. Al onze mondmaskers zijn herbruikbaar en uit te wassen tot 60 graden (lees de instructies goed door). Niets is idealer dan een mondkapje dat herbruikbaar is. Was het mondkapje na een dag gebruikt te hebben, zodat je kinderen en andere personen goed beschermd zijn.

De afmetingen van de mondmaskers zijn voor kinderen: 160 x 130 mm en voor volwassenen 180 x 150 mm.

De leukste mondkapjes designs voor kinderen

Goedgemerkt heeft een leuk aantal designs mondkapjes. Kies voor de kinderen uit de allerleukste designs zoals een leeuw, eenhoorn, hartjes, figuurtjes en groen. Wij hebben ook voor de volwassenen een leuk aanbod mondkapjes. Zo zijn er figuurtjes, ankers en is een een fashionable groen mondkapje beschikbaar. 

Maar wat nog veel leuker is, om je eigen mondkapje te personaliseren? Wil jij dus graag een mondkapje voor kinderen dat helemaal naar je eigen smaak is? Dat kan bij Goedgemerkt. Gebruik hiervoor onze Kledingstempel of Kledingstickers. Kies een sticker of stempel naar wens, met de leukste figuren en maak het mondkapje zo bont als je maar wilt!

Uitwasbare mondkapjes

Wij adviseren om meer dan 1 mondkapje te bestellen. Bestel 2 mondkapjes per persoon, zo heb je altijd een mondmasker beschikbaar wanneer de ander uitgewassen wordt. Zo staan jij en je kind nooit voor onverwachte verrassingen.

Let op: Het betreft geen medische mondkapjes en het is dus geen alternatief voor het bewaren van voldoende afstand.  

Kenmerken
 • Duurzame, herbruikbare mondkapjes.
 • Kies uit de allerleukste designs.
 • De mondmaskers zijn voor zowel kinderen als volwassenen beschikbaar.
 • Formaat voor kinderen: 160 x 130 mm en voor volwassenen 180 x 150 mm.
 • Wasmachine bestendig.
Productreviews

Let op: Het is belangrijk de wasinstructies goed op te volgen bij het gebruik van de mondmaskers, deze worden bijgevoegd bij het product.

De mondkapjes kunnen meerdere keren gebruikt worden. Het is logischerwijs wel noodzakelijk om na gebruik van het mondkapje eerst te reinigen. Dit kan door de kapjes te wassen op 60 graden. Je mag de mondkapjes niet strijken.

De kindermondkapjes zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. vanaf 12 jaar raden wij de mondkapjes voor volwassenen aan.  

Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.

Combi deals

In deze deal
 • Kledingstempel
€ 32,90 € 29,49

Combi deals

In deze deal
 • Kledingstickers
€ 13,44 € 12,49

Combi deals

In deze deal
 • Kledingstickers
 • Mini XS Naamstickers
€ 22,39 € 19,95
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt