Lost & Found QR-stickers

Lost & Found QR-stickers

Verloren spullen gemakkelijk terugvinden? Met deze Lost & Found QR-stickers zorg je ervoor dat de vinder eenvoudig contact met je kan opnemen. Zo merk je al je waardevolle spullen en zorg je ervoor dat deze altijd weer thuiskomen.
  • 16 Lost & Found QR-Stickers
  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
  • Privacy en veiligheid gegarandeerd.

Lost & Found QR-stickers

€ 9,95
Lieferzeit
2-3 Tage
Omschrijving

Met de Lost & Found QR-stickers zorg je ervoor dat je waardevolle spullen weer thuiskomen, zelfs wanneer je onderweg of op vakantie bent. Je hebt direct contact met de vinder waardoor het gevonden voorwerp weer snel de weg naar huis vindt.

Het activeren en claimen van jouw persoonlijke QR-code is heel eenvoudig: je scant jouw QR-code (per set) met de camera van je mobiele telefoon en voert je mailadres in, in het daarvoor bestemde venster dat opent. Klaar! 

Het gebruik is ook erg eenvoudig: de vinder scant met de camera van zijn of haar mobiele telefoon jouw persoonlijke QR-code en komt in een beveiligde chatomgeving. Zo komen jullie op een makkelijke manier in contact, zonder dat jij je persoonsgegevens hoeft te registreren. 

De stickers worden aangeleverd in verschillende formaten per set: 2,8 x 2,8 cm, 2 x 2 cm en 1,5 x 1,5 cm. Zo heb je voor elk voorwerp de juiste sticker.

Je kan de verschillende formaten QR-stickers gebruiken om verschillende spullen te merken. Je zou de grote stickers bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor je reis- of laptoptas. De kleinere stickers zou je dan op je telefoon, tablet of draadloze oordopjes kunnen plakken. Het unieke aan deze stickers is dat iemand altijd contact met je op kan nemen, zelfs als jij je telefoon kwijt bent. Daarnaast is het fijne aan de QR-stickers dat je jouw spullen kan merken zonder zichtbaar je eigen of de persoonsgegevens van je kindje achter te laten.

Lost & Found QR-stickers zijn dus ook zeer geschikt voor spullen die je niet zichtbaar met je adres wilt merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffers of sleutels. Je zou daarbij ook eens kunnen kijken naar de QR tas- en sleutelhanger.

De Lost & Found QR-stickers zijn van de vertrouwde Goedgemerkt kwaliteit. Ze zijn dus kras- en slijtvast en zijn ze water- en weerbestendig. Hierdoor kunnen ze ook outdoor gebruikt worden.

Plak de Lost & Found QR-stickers op een schone, vetvrije en vlakke ondergrond. Voor de perfecte hechting is het belangrijk dat de sticker goed wordt aangedrukt en om luchtbelletjes onder de sticker te voorkomen. Een tip is om de sticker daarom van links naar rechts op te plakken en goed na te wrijven met je vinger of bijvoorbeeld een pasje.

Kenmerken
  • 16 Lost & Found QR-Stickers
  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
  • Privacy en veiligheid gegarandeerd.
  • De vertrouwde Goedgemerkt kwaliteit.
  • Gegarandeerd minimaal 5 jaar actieve service.
  • Verschillende formaten stickers per set.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt