Samenwerking Prénatal & Goedgemerkt

Met naamlabels van Goedgemerkt kun je gemakkelijk al je kinderspullen merken, zodat ze niet kwijtraken of verwisseld worden bij de opvang of de oppas. Zo weet je zeker dat je kind uit de juiste fles drinkt en alles weer thuiskomt. De gepersonaliseerde naamlabels van Goedgemerkt zijn van de hoogste kwaliteit en gaan minstens 200 wasbeurten mee. 

Gepersonaliseerde naamstickers voor babyspullen
De naamstickers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig en zijn te personaliseren met bijvoorbeeld naam en/ of telefoonnummer. Plak ze op flessen, melkpoedertorens, speelgoed, trommeltjes en andere spullen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleurencombinaties.

Gepersonalsieerde kledinglabels voor babykleding
De kledinglabels van Goedgemerkt zijn wasmachine- en drogerbestendig. Plak, strijk of stempel de naam van jouw kindje in alle rompertjes, speendoekjes, knuffels, jasjes, reservekleding, handdoeken en ander textiel. Je personaliseert ook de kledinglabels eenvoudig met naam en/of telefoonnummer.

Decoratie voor de babykamer
Fleur de babykamer op met een leuke groeimeter gepersonaliseerd met naam (en geboortedatum). Kies uit vrolijke designs en houd de groei van jouw kindje bij met de standaard meegeleverde labels. De groeimeter ziet er niet alleen leuk uit, deze is ook heel leuk om te bewaren voor later. Ook de deurstickers van Goedgemerkt kunnen gepersonaliseerd worden met naam en plak je eenvoudig op de deur van de babykamer of bijvoorbeeld op een kast. De deurstickers eenvoudig te verwijderen of herplaatsen en laten geen lijmresten achter.  

Kortingsactie voor klanten van Prénatal
Als klant van Prénatal kun je profiteren van 25% korting op het hele assortiment van Goedgemerkt. Bij aankopen boven de €75,- ontvang je een voucher met een unieke kortingscode die je op de website van Goedgemerkt kunt invoeren om direct van de korting te profiteren. Deze actie is geldig op het hele assortiment van Goedgemerkt.nl en kan één keer gebruikt worden. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties.

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt