Samenwerking Prénatal & Goedgemerkt

Zorg dat alle nieuwe spullen van jouw kindje niet kwijt of verwisseld raken wanneer ze meegaan naar de oppas of het kinderdagverblijf. Voorzie alles eenvoudig van naam met de gepersonaliseerde naamstickers en kledinglabels van Goedgemerkt. De gepersonaliseerde naamlabels van Goedgemerkt zijn van de hoogste kwaliteit en gaan minstens 200 wasbeurten mee. 

Naamstickers
Je plakt de vaatwasser- en magenetronbestendige naamstickers eenvoudig op flesjes, melkpoedertorens, speelgoed, trommeltjes en alle overige spullen. De naamstickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties. Je ontwerpt eenvoudig je eigen naamstickers met naam en/of telefoonnummer.

Kledinglabels
De kledinglabels van Goedgemerkt zijn wasmachine- en drogerbestendig en gaan minimaal 200 wasbeurten mee! Plak, strijk of stempel eenvoudig de naam van jouw kindje in alle kleding en textiel. Handig voor in bijvoorbeeld rompertjes, speendoekjes, knuffels, jasjes, reserve kleding, handdoeken en al het overige textiel.

Ga je voor gemak? Bestel dan een van de verschillende varianten kledingstickers. Deze superhandige labels hoef je niet te strijken, je kunt ze gewoon op het polyester waslabel plakken. Perfect voor drukke ouders!

Met de Kledingstempel, stempel je de naam direct in de kleding welke tot 30 wasbeurten zichtbaar blijft. Ideaal wanneer er een hele stapel kleding gemerkt moet worden.

Met de Instrijklabels strijk je eenvoudig in de kledingstukken van je kindje(s). Je kunt de instrijklabels eenvoudig personaliseren met naam en/of telefoonnummer.

Kraamcadeaus
Goedgemerkt biedt een ruime selectie aan van gepersonaliseerde kraamcadeaus. Kies bijvoorbeeld voor de luxe cadeaudoos gevuld met naamstickers, kledingstickers, een BIBS speen, siliconen slab, tassenhanger of een leuke groeimeter. Al deze kraamcadeaus kun je personaliseren met de naam van de baby. Zo kun je een persoonlijk en uniek cadeau geven waar de ouders en natuurlijk ook de baby blij mee zullen zijn!

Kortingsactie voor klanten van Prénatal
Als klant van Prénatal geniet je nu van een exclusieve actie: bij een besteding vanaf €75,- in de Prénatal winkels of online op de Prénatal website, ontvang je een kortingsvoucher voor Goedgemerkt, inclusief een unieke kortingscode. Deze code geeft je 20% korting op het volledige assortiment van Goedgemerkt. Vul simpelweg de kortingscode in bij het winkelmandje op de Goedgemerkt website om van 20% korting op je totale bestelling te profiteren.

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt