Samenwerking Prénatal & Goedgemerkt

Voorkom dat spullen van jouw kindje kwijt of verwisseld raken en merk eenvoudig alle spullen met de Naamstickers en Kledinglabels van Goedgemerkt. Merk eenvoudig flesjes, melkpoedertorens, rompertjes, reserve kleding en alle overige spullen. Zo ben je er zeker van dat jouw kindje uit het juiste melkflesje drinkt.

De labels van Goedgemerkt zijn van de hoogste kwaliteit (ze gaan minimaal 200 wasbeurten mee) én kindvriendelijk!

Prénatal en Goedgemerkt zijn een mooie samenwerking gestart. Als klant van Prenatal ontvang je maar liefst 25% korting op het hele assortiment van Goedgemerkt. Bij iedere aankoop boven de €75,- ontvang je een kortingsvoucher met een unieke kortingscode. Vul de kortingscode in, in het winkelmandje op de website van Goedgemerkt en ontvang direct 25% korting op het hele assortiment!

Naamstickers

Je plakt de Naamstickers eenvoudig op flesjes, melkpoedertorens, speelgoed, trommeltjes en alle overige spullen. De Naamstickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties. Je ontwerpt eenvoudig je eigen Naamstickers met naam en/of telefoonnummer.

Kledinglabels

De Kledinglabels van Goedgemerkt zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

De Goedgemerkt Instrijklabels strijk je eenvoudig in de kledingstukken van je kindje(s). Je kunt de Instrijklabels eenvoudig personaliseren op onze website met naam en/of telefoonnummer, lettertype, kleur en merkje naar keuze.

Ga je voor gemak? Bestel dan de Plakgemak Kledingstickers. Deze superhandige labels hoef je niet te naaien of strijken, je kunt ze gewoon op het wasetiket plakken. Ideaal voor drukke ouders! Handig voor in bijvoorbeeld rompertjes, speendoekjes, knuffels, jasjes, reserve kleding, handdoeken en al het overige textiel.

Actie voorwaarden

Geldig op het gehele assortiment van Goedgemerkt.nl. Vul de unieke kortingscode in bij het plaatsen van de online bestelling. De unieke kortingscode kan één keer gebruikt worden. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt