Goedgemerkt bestaat sinds 2003 en is bij veel mensen al een veilig en vertrouwd adres om gepersonaliseerde labels te bestellen. 

Supergoede kwaliteit van onze produkten, afhandeling en service zijn voor ons vanzelfsprekend.  We ontwerpen, produceren en verpakken onze labels zelf, zodoende houden we dit iedere dag in de gaten. We worden niet voor niets als meeste door kinderdagverblijven, scholen , kampen en andere ouders aanbevolen. Erg belangrijk vinden we de terugkoppeling van onze klanten over onze produkten en service. Dit houden we scherp in de gaten en een aantal produkten zijn ontwikkeld naar aanleiding van vraag van onze klanten. Dus laat van je horen! Samen kunnen we goedgemerkt beter maken.  

Ook dragen we er zorg voor dat je op onze site gemakkelijk en bovenal veilig kunt bestellen. Daarom voldoen we aan alle eisen en mogen we SSL certifatie voeren. Uitleg volgt hieronder: 

 

SSL verbinding

we zijn in aanmerking gekomen voor SSL certificatie.

Voor de beveiliging van je gegevens tijdens het bestelsproces gebruiken wij Secure Socket Layers (SSL). Dit is een beveiligingssysteem voor internet. Hiermee wordt tijdens het online bestelproces de informatie-uitwisseling tussen u en onze site gecodeerd. De informatie is hiermee onleesbaar voor derden. Dus ook je betalingsgegevens zijn beveiligd!

 beveiligde verbinding

SSL - je gegevens worden versleuteld,
dit zie je aan de letters HTTPS,
de groene balk en
het slotje achter in de browser. 

  

 webshop keurmerk

Ook hebben we ons aangesloten bij stichting webshop keurmerk.  Dit is een Stichting (zonder commerciele doelstelling)  welke de belangen van de consumenten in de gaten houdt.  Wil je hier meer over weten, klik dan hier voor een onderzoek en artikel over keurmerken.

Veilig betalen

Onze betalingen gaan via Doc Data payments, een van de grote en veilige partijen in Nederland. Veel bekende sites zoals Bol, Wehkamp en Marktplaats laten hun betalingen via deze maatschappij lopen. 

De betalingsgegevens krijgen we niet in onze database, we hebben hier geen enkele inzage in, ook wel zo fijn om te weten!
Je kunt betalen via Ideal, Credit Card of Paypal. Ook kun je ervoor kiezen direct aan ons te betalen zonder afhandelingsmaatschappij. Deze informatie vind je in de je bevestigingsmail. 

We hebben ervoor gekozen om niet achteraf te laten betalen via een betalingsmaatschappij. Het betreft een gepersonaliseerd produkt en we vinden het daarom niet meer dan normaal dat je dit van te voren betaald, het wordt immers op maat voor je gemaakt!

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt