De Plaklabels kleven op elk schoon, vlak en droog oppervlak.
De Plaklabels zijn vaatwasser en magnetron veilig, mits ze niet op het hoogste programma in de vaatwasser gaan.

Waarschuwing:
Bij extreme hitte (zoals bijvoorbeeld een stoomsterilisator, flesjes uitkoken of het hoogste vaatwasser programma) kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen, ze kunnen hierdoor ook sneller loslaten.

Let op dat u de labels goed aanbrengt, zonder luchtbelletjes eronder!

Tip:

- Onze schoenlabels plakt u over onze plaklabels om deze te beschermen.
Het is handig om voor de linkerschoen een andere kleur plaklabel te gebruiken dan voor de rechterschoen, zodat ze op een speelse manier links en rechts uit elkaar kunnen houden.

 

 

 

Noot:

  • Onze PlakLabels kunnen niet goed tegen wrijving en transpiratievocht. Daarom kunt u het beste in schoenen onze Kleine of Grote Schoen Labels over de Plak Labels heenplakken om vervaging tegen te gaan.
  • Indien u onze Plak Labels op bijvoorbeeld uw GSM plakt zult u merken dat u na circa 7 maanden het Label zal moeten vervangen, bij de mini PlakLabels is dit na circa 4 maanden, dit komt door de wrijving van de GSM tegen spullen en omdat u de GSM vaak vastpakt met uw handen.
  • Gezien de minilabels een kleiner plakoppervlak hebben houden ze minder lang in vaatwasser en magnetron!
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt