Stuur ons je opmerkingen en suggesties over onze producten.
We vinden het leuk om van onze klanten te horen hoe ze onze producten gebruiken!

We hebben al een aantal jaar geledenbesteld, die zijn nu op, maar zie nu net op de achterkant dat jullie je eigen materiaal hebben, vandaar dat ze zo lang goed blijven! 

Eindelijk, labels waar je zelf de datum op kunt schrijven voor in de diepvries!  Ga zo door goedgemerkt!  GG: ga naar datumlabels

Wat zijn ze leuk, de nieuwe goedgemerkt groeimeters!  We hebben na veel wikken en wegen voor de airplanes gekozen en kado gedaan aan onze kleinzoon.  Hangt prachtig op zijn kamertje.  Geen streepjes op de muur meer door de handige meetlabels! GG: ga naar groeimeters

5 mei 2011:

De Mail&Win actie van de 'Organiseertips' nieuwsbrief heeft leuke en handige reacties opgeleverd! De 5 winnaars hebben inmiddels bericht gekregen. Zij ontvangen het boek "Op Rolletjes" van Professional Organizer Zamarra Kok. Een paar reacties willen we graag met jullie delen:

 "hallo, ik ben onthaal ouder en geef bij het afscheid nemen (kindje gaat naar school) een setje goedgemerkt als kadootje. Ouders hebben vaak aan alles gedacht als hun ukkie naar school vertrekt, behalve aan "goedgemerktjes". Het is wel grappig om nu hier in de school te zien wie er hier in de opvang was, kijk naar hun boekentasje en je weet het." Van onthaalmoeke L. uit Belgie

 "In het clubgebouw zijn meerdere verenigingen ondergebracht met elk hun eigen spulletjes. Deze spulletjes, zoals scharen, gereedschap, bekers, ..... , mappen kunnen gemerkt worden per vereniging. ... Zo is er geen vraag meer wie de spullen niet opgeruimd heeft en verantwoordelijk is voor de rommel! Niet opgeruimde spullen? Gooi ze in een krat. Zo leren ze gauw genoeg hun eigen spullen herkennen en meteen op te ruimen!" mevrouw A. Houtriet

3 februari 2011:
Onze Mail&Win actie in de januari nieuwsbrief heeft een groot aantal leuke reacties gekregen!
Een aantal van jullie hebben we blij kunnen maken met voorpremiere of premierekaarten van de film "Mijn Opa De Bankrover"! We zijn benieuwd naar de ervaringen op de rode loper of de meet&greet met de regisseur!

Een paar van jullie Goedgemerkt-momentjes willen we graag delen:

Ons zoontje gaat niet slapen zonder zijn muziekdoosje. Het is dan ook een prachtig muziekdoosje en daarom is hij ook làng niet de enige die zo’n muziekdoosje heeft.
Onlangs waren we ergens op een verjaardag en we hadden het doosje weer mee.
Toen mijn man het muziekdoosje wou inpakken stond er iemand op die zei: ‘dat is ons muziekdoosje’….maar er was nergens een tweede doosje te bekennen.
Dit had een hele discussie kunnen worden….ware het niet dat ik er een goedgemerkt sticker onder had geplakt! Snel opgelost dus!
 Met vriendelijke groet, Mevrouw B. Raggers

***

De nachtmerrie van elke ouder: de onvervangbare lievelingsknuffel van je kind, die je van je-weet-niet-meer-wie-hebt-gekregen-laat-staan-dat-je-weet-waar-die-gekocht-is... kwijtraken!
Daarom had ik al vrij snel de knuffel van Peke - een vormloze maar dierbare grijze kruising tussen een kat en een rat - voorzien van een goedgemerkt label met zijn naam en mijn telefoonnummer.
Nog voor we wisten dat we hem in het bos waren verloren, ging de telefoon al. Dat de knuffel was gevonden en bij de balie van de Hoofdige Boer in Almen op Peke lag te wachten. Ik heb de eerlijke vinders nooit kunnen bedanken, maar bij deze wel veel dank aan jullie!

groetjes mevrouw M. van der gaag

 ***

In het tennisracket van de kinderen heb ik een goedgemerkt sticker geplakt. Het komt tijdens de les nogal eens voor, dat ze hun racket moeten wegleggen en daarna weer moeten oppakken.Je ziet de kinderen dan heel erg zoeken, waar is die van mij nou ! Want de jongens hebben bijna allemaal een rood racket en bij mijn dochter zitten er zo al 4 met een roze racket.Mijn kinderen hoeven niet te zoeken want ze kunnen zo aan hun naamsticker zien dat het hun racket is.Nu had er eens een jongen het racket van mijn zoon meegenomen. En mijn zoon had een racket zonder naam, die was overgebleven.Maar mijn zoon kon zo laten zien dat het racket dat de jongen had meegenomen eigenlijk van hem was, door de sticker. Echt ideaal. 

groeten van Mevrouw M. Tavecchio

***

Ons speciale goed gemerkt moment moet wel die keer zijn dat wij bij het uitgaan van de kinder creche (in de kerk) de kids net alle jassen op een hoop hadden gegoeid om er een hut van te maken. Toen wij de jassen wilde pakken hadden we drie dezelfde jassen en ook nog drie keer dezelfde maat... gelukkig zat in de jas van onze dochter een goed gemerkt label en wij konden dus zo weg.
De andere moeders bleven achter met twee jassen en in de gok hebben ze een jas mee genomen. Maar wij hadden zeker weten de goede door de label van goed gemerkt. Dit was ook meteen een goede tip voor hen. Twee weken later zagen we elkaar weer en de dochters hadden weer alle drie dezelfde jas aan maar nu hadden ook de andere moeders de jassen met de goed gemerkt labels gemerkt!!! Ideaal!!!
Dit was dus een speciaal moment voor ons een ook voor goed gemerkt!!!!
 
Groetjes Mevrouw M. van der Linden

***

Mijn speciale Goedgemerkt moment was toen alle kledingstukken die ik van een dergelijk merkje had voorzien ook uiteindelijk weer  terug naar huis zijn gekomen van het scouting-zomerkamp. 

C. De bondt

Hier wat e-mails van enthousiaste klanten die we al hebben ontvangen:

- toch even een mailtje.  Gerben is vorige week op kamp geweest, kwam thuis zonder zijn regenpak (niet nodig gehad) en
twee truien.  Dankzij jullie plakgemak labels kreeg ik een telefoontje van de organisatie dat zijn spullen waren gevonden.  Ik had de plakgemak labels 2 dagen van te voren binnengekregen, snel ingeplakt... en ze hebben zichzelf al weer terugverdiend.  Het werkt!   Evelien uit Zutphen.

- jullie ontwerpen van de schoolboek labels zijn super!  Mijn oudere kinderen vinden ze niet kinderachtig wat veelal het geval is.  Suggestie; is het niet handig om bij de boeklabels de ingevulde tekst te laten staan?  Dan kun je hem in het volgende label veranderen, en hoef je niet al je gegevens zoals naam, gsm, email etc. weer in te vullen maar alleen het vak te veranderen?    Mevr. Kuppers uit Gouda.

- ik heb jullie strijklabels heel voorzichtig in de zwemkleding van onze kindjes gestreken.  Met drie dubbel bakpapier is dit gelukt! Op de strijklabels staan ook onze 06 nummers .  Fijn idee , dat ze altijd ons telefoonnummer zo "bij zich dragen" want soms vergeet ik wel het naamplaatje om te hangen.   Vanessa uit Den Haag.

de Label Your Kids bands bevallen erg goed!  Ik vind het handig dat je ze gewoon kunt meenemen en gebruiken wanneer nodig door de handige sluiting.  De ontwerpen zijn ook erg leuk en ze zijn niet duur!  Bedankt!    Juliette uit Londen.

- Helemaal leuk dat jullie voor  Woezel en Pip labelszijn benaderd, mijn dochtertje is helemaal dol op deze hondjes.  Heb ook direct de Woezel en Pip StrijkLabels en de Woezel en Pip rondjes besteld.  Kan niet wachten ze in huis te krijgen!  

- Handig die SOS teksplaatjes!  Ook erg leuk dat op deze naamplaatjes je een hartje kunt zetten, ik kon dat voorheen niet toen ik ze ergens anders bestelde.  Ik had ze ook binnen 2 dagen thuis, terwijl ik geen spoedorder had aangegeven.  Superservice hoor!

- Op de kinderdagverblijven maken ze graag gebruik van jullie plak labels, vooral op de drink/melk flessen van de kinderen blijft het het beste zitten - 29 maart 2010

DANKJULLIEWEL!!! Ik heb mijn bestelling nu al binnen gekregen.Echt 1000 x dank voor deze perfecte service in deze drukke tijd.Zeer professioneel en kundig en duidelijk. Ik ben blij met jullie, Groetjes Noor
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt