De leukste Valentijnsdagcadeaus

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan: Valentijnsdag. 14 februari is het moment om jezelf, je grote liefde of je kids lekker te verwennen. Dat wil je natuurlijk op een originele manier aanpakken. Daarom zetten wij de leukste Valentijnsdagcadeaus en verrassingen voor jou op een rijtje.

 

Valentijn verrassing voor het hele gezin

Liefde vier je ook gewoon samen met je gezin. Ga met het hele gezin daarom een middagje naar het strand voor een lekkere strandwandeling en sluit de dag af met chocomel met slagroom. Echt uitpakken? Een dagje pretpark is helemaal leuk (moeten de kids natuurlijk wel vrij zijn).

Geef je kiddo’s dan ook meteen een sos naambandje cadeau in hun favoriete kleur, zodat ze altijd te vinden zijn. Je kind blij met een tof cadeautje, jij een veilig gevoel. Win-win.

 

Valentijnscadeau voor de kids

Liefde is… lekker bakken met je kinderen en het daarna samen opeten. Sla aan het bakken met je zoon of dochter en maak de lekkerste koekjes in de vorm van een hartje. Ze extra verwennen? Dat hoeft echt niet met de duurste cadeaus!

 

Met onze leuke deurstickers in de vorm van een hart geef je de slaapkamerdeur van je kids een upgrade. Natuurlijk helemaal in stijl van Valentijnsdag. 

Valentijnsdaginspiratie voor je partner & jezelf

Een etentje, een bos bloemen of een ander lief gebaar is leuk, maar kan jouw partner wel wat originelere cadeautips gebruiken? Stuur hem of haar subtiel een linkje van dit artikel. En ze weten snel genoeg dat een cadeaubon van Goedgemerkt je eigenlijk heel goed van pas komt.

Kun jij weer heerlijke nieuwe naamstickers maken voor de kids. Want ze waren wel weer toe aan een nieuw design toch? Of verwen jezelf gewoon met een leuke bestelling.

Een Valentijnsdagcadeautje van ons

Wat is Valentijnsdag zonder liefde te geven aan de mensen van wie jij heel blij wordt? Ook wij willen jou daarom in het zonnetje zetten op deze liefdevolle dag! Daarom krijg je een leuke verrassing bij je bestelling als je voor 14 februari iets bestelt… 

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt