Groeimeters

Leuke, gepersonaliseerde groeimeter met naam en/of geboortedatum van je kindje. Goedgemerkt groeimeters zijn kleurrijke meetlatten, gemaakt van stevig zeildoek op te hangen middels een luxe houten ophangsysteem.  

Al onze groeimeters met naam bestel je al voor de prijs van €27,50. Onze groeimeters worden geleverd inclusief labels om de belangrijkste momenten vast te leggen + ophangsysteem. De afmetingen zijn; hoogte: 130 cm, breedte: 28 cm. 

Omdat de groeimeter ook weer opgerold kan worden is die niet alleen leuk voor nu, maar ook voor later. 

Een origineel cadeau: groeimeter met naam

Wat is er leuker dan een (kraam)cadeau geven met de naam van het kindje? Persoonlijker kan je het niet maken. Onze groeimeters zijn het ideale cadeau voor de baby- en kinderkamer. De groeimeters zijn beschikbaar in vele designs, dus voor elke kinder- en babykamer is er een leuk design beschikbaar! 

 

Ook leuk als cadeau voor opa en oma! 

Een groeimeter is niet alleen leuk om thuis op te hangen. Het is ook een super leuk cadeau voor bijvoorbeeld opa en oma of bij de favoriete oom of tante. Samen met hun kleinkind, neefje of nichtje de groei bijhouden. Zo is er altijd een leuk moment wanneer je op visite gaat. Welk kind vindt het nou niet leuk om steeds weer te kijken of hij/zij al gegroeid is.. toch spannend! 

 

Een must-have voor ieder klaslokaal

De groeimeters worden ook vaak besteld door juffen en meesters om hun klaslokaal wat op te vrolijken. Zo kunnen de kindjes ook in de klas hun lengte bijhouden en met elkaar vergelijken. Niet alleen gezellig om te zien, ook leerzaam! 

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt