Kraamcadeau met naam

Wat een leuk nieuws, er is een kleine geboren! Een groot feest. Weer een kleine spruit erbij in de familie, vriendenkring of misschien is een collega wel net papa/ mama geworden. Al met al, een moment om te vieren. Hoog tijd om op kraamvisite te gaan. Maar bij kraamvisite hoort uiteraard ook een leuk kraamcadeau. Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam/ geboortedatum van het pasgeboren kindje.

Aangezien wij specialist zijn in gepersonaliseerde producten, hebben wij ook een paar leuke kraamcadeaus opgenomen in ons assortiment. Wellicht heb je het ook al snel nodig? Gelukkig is het bij ons vandaag voor 12.00 uur besteld en betaald, is dezelfde dag nog verstuurd middels brievenbuspost.

 

Hieronder vind je enkele leuke kraamcadeau-tips!

1. Gepersonaliseerde Groeimeter

Wat is er nou leuker dan een kraamcadeau met naam en geboortedatum te geven, wat er ook nog eens heel leuk uitziet en nog jaren mee kan? Als je dit allemaal samen cadeau wil geven, is een van onze vele gepersonaliseerde Groeimeters een echte aanrader! Naast een vrolijke meetlat voor op de babykamer, krijg je er ook nog stickers bij om de meest belangrijke groeimomenten voor altijd vast te leggen. Deze Groeimeter gaat nog jaren mee, een blijvend cadeau! 

Nijntje groeimeter

Deze gepersonaliseerde Nijntje Groeimeter is verkrijgbaar voor €27,95 . De groeimeter wordt geleverd inclusief handige labels om goed-te-merken hoe groot je kindje is op speciale momenten.

 

2. Babypakket

Wanneer je de kersverse ouders een handje wil helpen met alles goed te organiseren, is het Babypakket een zeer geschikt cadeau. Dit pakket bevat allerlei handige naamlabels om alle spulletjes, kleding en bijvoorbeeld knuffels te merken met naam. Naast gepersonaliseerde Naamstickers en Kledinglabels bevat dit pakket ook nog leuke kaarten om alle eerste bijzondere momenten vast te leggen: het eerste lachje, de eerste nacht doorslapen, het eerste vaste hapje en nog vele andere momenten. Al met al een persoonlijk cadeau waar je de ouders gegarandeerd blij mee maakt!

3. Flessen Naambandjes

Iedere baby heeft -tig flesjes die overal mee naartoe gaan. Gaat de kleine binnenkort ook naar de opvang of oppas? Dan is het helemaal fijn wanneer zijn/haar flesje ook herkenbaar is en niet zomaar kwijt of verwisseld raakt. Hiervoor hebben wij onze Flessen Naambandjes op de markt gebracht. Rubberen bandjes die gemakkelijk om iedere fles gedaan kunnen worden. Je besteld de flessenbandjes per 2 stuks, ieder met een eigen tekst/ motief. Het ideale van deze bandjes is dat ze gewoon mee kunnen in de vaatwasser of sterilisator!

4. Cadeaubon van Goedgemerkt

Soms is het lastig om voor een ander te beslissen wat zij mooi of handig vinden. Gelukkig is het bij ons ook mogelijk om deze keuze volledig aan de ouders te laten door ze een cadeaubon van Goedgemerkt cadeau te geven. Kies voor een bedrag van 10, 15 of 25 euro en laat deze opsturen in een leuke verpakking. Alle ouders krijgen de tip van de kinderopvang of oppas om alle spullen te merken, dus je zult ze hier zeker een groot plezier mee doen!  

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt