Disney Naamstickers

Het meest aanbevolen: onze plaklabels, naamlabels ofwel naamstickers. Met deze Disney naamstickers haal je super leuke & unieke designs in huis! Niet goed, geld terug!

Onze naamstickers ofwel naamlabels zijn handig om allerlei spullen te merken zoals flesjes, drinkbekers, broodtrommels, hockeysticks, gymspullen, speelgoed, speentjes en sokken. Plakken maar! De naamstickers kleven op elk schoon, vlak en droog oppervlak. De labels zijn vaatwasser- & magnetronveilig, mits ze niet op het hoogste programma in de vaatwasser gaan. 

Waarschuwing: bij extreme hitte (zoals bijvoorbeeld bij het gebruik van een stoomsterilisator, flesjes uitkoken of bij het hoogste vaatwasprogramma) kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen; ze kunnen hierdoor ook sneller loslaten. Op flesjes van siliconen houden de labels helaas niet, je kunt de flesjes dan merken door de labels op de doppen te plakken.

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt