De allerbeste kwaliteit

De goedgemerkt labels zijn van de allerbeste kwaliteit en dat merk je direct! Dankzij deze hoge kwaliteit zie je onze labels overal op kinderdagverblijven, op sportclubs, scholen of tijdens een dagje uit of vakantie. Onze labels zijn oersterk zodat ze overal, voor zeer lange tijd op blijven zitten.

De labels zijn getest door moeders en goed bevonden voor jullie kinderen! De grondstoffen voor onze producten zijn zorgvuldig uitgezocht en komen van diverse leveranciers die allemaal aan de hoogste kwaliteitseisen moeten voldoen. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen. We zetten er niet voor niets onze naam op...

Omdat wij zoveel aandacht besteden aan de kwaliteit van onze producten kunnen wij ook flinke beloftes doen met betrekkig tot de duurzaamheid van onze producten:

Zo zijn onze naamstickers magnetronbestendig en gaan daarnaast minimaal 200 wasbeurten mee en verkleuren niet, en onze Kledinglabels zijn wasmachine en droger veilig. En met een korte levertijd heb je jouw persoonlijke labels snel in huis. Als je vragen hebt, we antwoorden de e-mails altijd binnen 24 uur (op werkdagen).

Persoonlijke service vinden we erg belangrijk! En niet goed = geld terug!

 

Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt