Gebruiksinstructies

Plaklabels

De naamstickers (Kleine Plaklabels, Grote Plaklabels, Verzin 't Zelf, Mini Labels) kleven op elk vlak, droog, schoon en vetvrij oppervlak. De Plaklabels zijn vaatwasser en magnetron veilig, mits ze niet op het hoogste programma in de vaatwasser gaan. Let op, de labels met meerdere kleuren (fullcolour, zoals Woezel en Pip) vervagen sneller dan onze traditionele labels. Dit komt door het drukprocede.#1

Instructie

 1. Zorg voor een schoon, droog en vetvrije ondergrond. Hoe vlakker de ondergrond, hoe beter de Plaklabels plakken.
 2. Let op dat u de Plaklabels goed aanbrengt, zonder luchtbelletjes eronder!
 3. Laat de Plaklabels na het aanbrengen minimaal 8 uur rusten voordat je deze in de vaatwasser doet. In de vaatwasser er op letten dat het product waar het label op zit niet te strak tegen andere producten staat.
#2

Waarschuwing

 • Bij extreme hitte (zoals bijvoorbeeld een stoomsterilisator, flesjes uitkoken of het hoogste vaatwasser programma) kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen, ze kunnen hierdoor ook sneller loslaten.
 • Onze Plaklabels kunnen niet goed tegen wrijving en transpiratievocht. Daarom kunt u het beste in schoenen onze Kleine of Grote Schoenlabels over de Plaklabels heenplakken om vervaging tegen te gaan.
 • Indien je onze Plaklabels op bijvoorbeeld je GSM plakt, zal je merken dat je na circa 7 maanden het Plaklabel zal moeten vervangen, bij de Mini Labels is dit na circa 4 maanden. Dit komt door de wrijving van de GSM tegen spullen en omdat je de GSM vaak vastpakt met je handen.
 • Omdat de Mini Labels een kleiner plakoppervlak hebben, houden ze minder lang in vaatwasser.
 • Sommige bakjes (vooral van het merk Tupperware) hebben een lichte structuur waardoor de plaklabels niet goed blijven plakken na gebruik in de vaatwasser. Controleer dit even met je nagel, over het dekseltje of bakje. Een oplossing is om de plaklabels aan de binnenkant van het dekseltje te plakken, deze is vaak wel glad. Minder hip maar wel practisch!
#3

Tip:

 • Onze Schoenlabels plak je over onze Plaklabels om deze te beschermen.
 • Het is handig om voor de linkerschoen een andere kleur Plaklabel te gebruiken als voor de rechterschoen. Je kind kan deze dan uit elkaar houden!

Instrijklabels

Onze gepersonaliseerder instrijklabels zijn, in tegenstelling to andere leveranciers, niet stuk te strijken, dit komt omdat ze niet van bedrukt flexmateriaal zijn gemaakt maar van 100% katoen/polyester.#1

Instructie

 1. Zet het strijkijzer in de hoogste stand (geen stoom) en laat dit circa 10 minuten opwarmen.
 2. Leg het label op de juiste plaats en plaats hierover bakpapier of een (thee-)doek (dit ter bescherming van kunstofmaterialen welke makkelijk beschadingen door een heet strijkijzer).
 3. Strijk op een harde ondergrond.
 4. Strijk het label in gedurende 50 tot 60 sec. terwijl je druk geeft met het strijkijzer (de lijm moet smelten).
 5. Laat het label afkoelen en controleer voorzichtig met je nagel of het goed vastzit. Is dit niet zo herhaal stap 4 en controleer de hitte van het strijkijzer.
#2

Let op:

 • Indien de hoekjes omhoog komen kunt u het beste nog maals instrijken. In dit geval is er in stap 1 t/m 4 iets niet goed gegaan.
 • De inkt "zet" zich pas nadat deze is verhit. Liever niet wassen met wasverzachter of wolwas, de instrijklabels kunnen hierdoor eerder loslaten.
 • We adviseren om de kleding met Instrijklabels niet hoger te wassen dan 60 graden en niet door een stomerij te laten behandelen.

Goedgemerkt kan geen verantwoordelijkheid nemen voor schade aan spullen tijdens het instrijkproces.

#3

Verwijderen van het instrijklabel

 1. Verwijderen kan alleen bij gladde/katoenen materialen.
 2. Verhit het label met een heet strijkijzer en je kunt het label er zo weer aftrekken! Let op, het label is heet, we adviseren om een pincet hiervoor te gebruiken.

Plakgemak Kledingsticker

De Plakgemak Kledingstickers zijn ideaal voor drukke moeders en vaders, want deze naamstickers zijn zo bevestigd. Onze Plakgemak Kledingstickers zijn wasmachine en drogerveilig voor ongeveer 8 maanden.#1

Instructie

 1. Haal de Plakgemak Kledingsticker voorzichtig los.
 2. Plak de Plakgemak Kledingsticker op het losse flapje in de kleding met hierop (bijvoorbeeld) de wasinstrukties.
 3. Wacht minimaal 24 uur voordat de beplakte kleding weer in de was gaat.
 4. Direct te plakken op voeringstof, regenkleding en luizencapes.

Deel de beste labeltips & trucks met je vrienden

Volg ons
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt