Ronde Naamstickers

Ronde Naamstickers

Ronde Naamstickers met het formaat van 3,1 x 3,1 cm in verschillende kleurencombinaties. Je personaliseert deze Ronde Naamstickers eenvoudig met bijvoorbeeld naam en/of telefoonnummer om hier alle spullen van jouw kindje mee te merken zodat het niet kwijt of verwisseld raakt.
  • Personaliseer met naam en/of telefoonnummer en eventueel een icoontje.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 3,1 x 3,1 cm.

Ronde Naamstickers

€ 13,95
34 Labels
Lieferzeit
2-3 Tage
  • Op werkdagen voor 12 uur besteld = zelfde dag verzonden
Omschrijving

Ronde stickers met naam

Ronde Naamstickers met een formaat van 3,1 x 3,1 cm. Per set kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties van de achtergrond en ze zijn te personaliseren met tekst en eventueel een herkenbaar icoontje voor de allerkleinste die hun eigen naam nog niet kunnen lezen.

Wil je de spullen van je kind merken met naam die meegaan naar de oppas, opvang, kinderdagverblijf of naar de basisschool? Dan zijn deze ronde plaklabels daar zeer geschikt voor. Plak ze bijvoorbeeld op de fles, bewaarbakjes met borstvoeding, bakje met fruit, waterfles, broodtrommel, boekjes of op de step of fiets.

Je kunt deze Ronde Naam stickers bijvoorbeeld personaliseren met voor- en achternaam zodat iedereen kan zien wat van jouw kindje is en het niet meer kwijt of verwisseld raakt.

Met onze naamstickers kies je voor de duurzame oplossing voor het merken van spullen doordat ze bij juist gebruik minimaal 2 jaar meegaan.

Liever een ander formaat? Bekijk dan onze mini en kleine naam labels.

Tips voor gebruik van Ronde Naamstickers

Plak de Naamsticker op een schoon, vlak en droog oppervlak en laat de sticker minimaal 8 uur hechten voordat je deze in de vaatwasser doet. De stickers zijn ook magnetron- en diepvriesbestendig.

Onze labels gaan minimaal 200 wasbeurten mee en verkleuren niet. Let wel op bij extreme hitte. Bij bijvoorbeeld het heetste programma van de vaatwasser of bij steriliseren kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen.

Productinformatie Ronde Naamstickers:

Personaliseerbaar Ja
Manier van aanbrengen Plakken
Verwijderbaar Ja
Vaatwasser- en magnetronbestendig Ja
Levensduur 200 wasbeurten
Materiaal Eigen labelmateriaal
Formaat 3,1 x 3,1 cm
Kenmerken
  • Personaliseer met naam en/of telefoonnummer en eventueel een icoontje.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 3,1 x 3,1 cm.
  • Kies uit verschillende kleurencombinaties.
  • Gemaakt van ons eigen labelmateriaal, gegarandeerde kwaliteit.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt