Ronde Design Naamstickers

Ronde Design Naamstickers

Ronde Design Naamstickers met een formaat van 3,1 x 3,1 cm en de leukste printjes. Je personaliseert deze ronde plaklabels eenvoudig met bijvoorbeeld voor- en achternaam om hier alle spullen van jouw kind mee te merken zodat ze niet kwijt of verwisseld raken op school of de opvang.
  • Te personaliseren met bijvoorbeeld voor- en achternaam.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 3,1 x 3,1 cm.

Ronde Design Naamstickers

€ 13,95
Lieferzeit
2-3 Tage
Omschrijving

De Ronde Design Naamstickers hebben een formaat van 3,1 x 3,1 cm. Per set ontvang je  verschillende patronen/kleuren achtergrond en tekstvlak. Je personaliseert deze naamstickers eenvoudig met bijvoorbeeld voor- en achternaam.

Merk eenvoudig alle spullen die meegaan naar school. Deze stickers met leuke printjes zijn niet alleen enorm handig, het maakt de school- en lunchtrommel en beker ook nog eens extra leuk!

Door de spullen te merken met bijvoorbeeld voor- en achternaam, raken de spullen niet verwisseld of kwijt in de klas of bij de opvang.

Bij juist gebruik gaan deze vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers van Goedgemerkt minimaal 2 jaar mee.

Liever een ander formaat? Bekijk dan onze mini en kleine naam labels.

Tips voor gebruik:
Plak de naamsticker op een schoon, vlak en droog oppervlak en laat de sticker minimaal 8 uur hechten voordat je deze in de vaatwasser doet. De stickers zijn ook magnetron- en diepvriesbestendig.

Onze labels gaan minimaal 200 wasbeurten mee en verkleuren niet. Let wel op bij extreme hitte. Bij bijvoorbeeld het heetste programma van de vaatwasser of bij steriliseren kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen.

Productinformatie:

Personaliseerbaar Ja
Manier van aanbrengen Plakken
Verwijderbaar Ja
Vaatwasser- en magnetronbestendig Ja
Levensduur 200 wasbeurten
Materiaal Eigen labelmateriaal
Formaat 3,1 x 3,1 cm

 

Kenmerken
  • Te personaliseren met bijvoorbeeld voor- en achternaam.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 3,1 x 3,1 cm.
  • Kies uit verschillende designs.
  • Gemaakt van ons eigen labelmateriaal, gegarandeerde kwaliteit.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt