Ronde Thema Naamstickers

Ronde Thema Naamstickers

Ronde Thema Naamstickers van 3,1 x 3,1 cm met een leuk gekleurd icoontje. Je personaliseert deze ronde plaklabels eenvoudig met bijvoorbeeld voor- en achternaam om hier alle spullen van jouw kind mee te merken zodat ze niet kwijt of verwisseld raken op school of de opvang.
  • Te personaliseren met bijvoorbeeld voor- en achternaam en gekleurd icoontje.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 3,1 x 3,1 cm.

Ronde Thema Naamstickers

€ 13,95
34 Labels
Levertijd
2-3 Tage
  • Op werkdagen voor 12 uur besteld = zelfde dag verzonden
Omschrijving

Op zoek naar ronde naamstickers welke je kunt personaliseren met tekst en een leuk icoontje? Dan zijn de Ronde Thema Naamstickers precies wat je zoekt. Deze ronde naamstickers hebben een formaat van 3,1 x 3,1 cm en kunnen gepersonaliseerd worden met tekst en een gekleurd icoontje.

Door de spullen te merken met bijvoorbeeld voor- en achternaam, raken de spullen niet verwisseld of kwijt in de klas of bij de opvang. Het gekleurde icoontje wat je kiest ziet er niet alleen heel leuk uit, het is ook nog eens heel handig voor de allerkleinsten die nog niet kunnen lezen: zij herkennen hun gemerkte spullen dan eenvoudig aan hun eigen icoontje.

Volg je de instructies goed op, dan blijven deze naamstickers minimaal 2 jaar zitten, ook wanneer ze meegaan in de vaatwasser of magnetron.

Onze “thema” icoontjes zijn ook verkrijgbaar op veel van onze andere producten. Is jouw kindje helemaal fan van zijn of haar icoontje? Bekijk dan snel al onze andere thema-producten.

Liever een ander formaat naamsticker? Bekijk dan onze mini en kleine naam labels.

Tips voor gebruik
Plak de Naamsticker op een schoon, vlak en droog oppervlak en laat de sticker minimaal 8 uur hechten voordat je deze in de vaatwasser doet. De stickers zijn ook magnetron en diepvries bestendig.

Onze labels gaan minimaal 200 wasbeurten mee en verkleuren niet. Let wel op bij extreme hitte. Bij bijvoorbeeld het heetste programma van de vaatwasser of bij steriliseren kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen.


Productinformatie:

Personaliseerbaar Ja
Manier van aanbrengen Plakken
Verwijderbaar Ja
Vaatwasser- en magnetronbestendig Ja
Levensduur 200 wasbeurten
Materiaal Eigen labelmateriaal
Formaat 3,1 x 3,1 cm
Kenmerken
  • Te personaliseren met bijvoorbeeld voor- en achternaam en gekleurd icoontje.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 3,1 x 3,1 cm.
  • Kies uit verschillende gekleurde icoontjes en kleuren.
  • Gemaakt van ons eigen labelmateriaal, gegarandeerde kwaliteit.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt