TOPModel Tassenhanger

TOPModel Tassenhanger

Vind Candy, Hayden, Christie en alle topmodellen op de TOPModel tassenhanger van Goedgemerkt. Het is perfect voor het markeren van schooltassen, sporttassen, zwembadtassen, toilettassen, koffers, enz. Het formaat is: 5 x 3 cm. De tassenhanger wordt geleverd incl. kettinkje en clip ter bevestiging aan de tas.
  • De TOPModel Tassenhanger is verkrijgbaar in alle actuele designs.
  • Twee regels tekst: voldoende ruimte voor naam en/of telefoonnummer.
  • Formaat: 5 x 3 cm.

TOPModel Tassenhanger

€ 7,95
Levertijd
2-3 Tage
Omschrijving

Catwalk vrij – het wordt hip bij Goedgemerkt: tassenhangers met de trendy designs van de TOPModels!

Deze tassenhanger heeft een afmeting van 5 x 3 cm en wordt geleverd inclusief een ketting of clip om de hanger aan de tas te bevestigen. Kies uit een reeks designs en ontwerp je gepersonaliseerde TOPModel tassenhanger.

Door het trendy design op de gepersonaliseerde tassenhanger herkent je kind zijn schooltas of etui nog sneller en komt het niet met de verkeerde thuis.

Zit je kind bij een (sport)club en hebben alle kinderen daar dezelfde tas? Dan ken je waarschijnlijk het probleem met verwarde tassen. Met dit tassenlabel zal je kind zijn of haar tas gemakkelijk herkennen.

Tip! Omdat de meeste kinderen meer dan één tas hebben, is het handig om meerdere tassenlabels tegelijk te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan sporttassen, toilettassen, zwemtassen of reistassen. Ook perfect voor aan de reiskoffer.

De stijlvolle motieven van TOPModel zijn bij ons ook verkrijgbaar als Mini Naamstickers, Kleine Naamstickers, Ronde Naamstickers en als Kledingstickers - ook verkrijgbaar als Voordeelset. Deze producten zijn niet alleen leuk voor je eigen kindje, ze zijn ook superleuk als een cadeau voor een kleine TOPModel-vriend(in)!

Tips voor gebruik
Bevestig de tassenhanger met de meegeleverde ketting of clip. Onze taslabels zijn duurzaam en waterproof - perfect voor gebruik aan schooltassen, sporttassen, zwemtassen, bagage, etuis of toilettassen.

Kenmerken
  • De TOPModel Tassenhanger is verkrijgbaar in alle actuele designs.
  • Twee regels tekst: voldoende ruimte voor naam en/of telefoonnummer.
  • Formaat: 5 x 3 cm.
  • De tassenhanger is gemaakt van metaal en is dus duurzaam.
  • Inclusief ketting of clip om de hanger aan de tas te bevestigen.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt