TOPModel Kledingstickers

TOPModel Kledingstickers

Kledingstickers met de favoriete modellen van TOPModel. Deze textielstickers met Candy, Hayden en Co. hebben een afmeting van 2,65 x 1,2 cm. Je plakt ze eenvoudig op ieder polyester (was)label in de kleding van je kindje.
  • Gepersonaliseerd met naam en/of telefoonnummer en een TOPModel-icoontje.
  • Wasmachine- en drogerbestendige kledingstickers.
  • Afmeting: 2,65 x 1,2.

TOPModel Kledingstickers

€ 10,95
Lieferzeit
2-3 Tage
Omschrijving

Catwalk vrij – het wordt hip bij Goedgemerkt: Kledingstickers met de trendy motieven van de TOPModels!

Deze kleine kledingstickers hebben een afmeting van 2,65 x 1,2 cm. Kies uit een reeks designs en ontwerp jouw gepersonaliseerde stickers voor in kleding.

Deze kledingstickers zijn eenvoudig te personaliseren, bijvoorbeeld met de voor- en achternaam van je kind of met je telefoonnummer.

Of het nu gaat om slippers, sportuitrusting, zwemtas of jas - met deze praktische TOPModel Kledingstickers raken de spullen van jouw kind niet meer kwijt of verwisseld en komt alles weer thuis.

De stijlvolle motieven van TOPModel zijn bij ons ook verkrijgbaar als Mini Naamstickers, Kleine Naamstickers, Ronde Naamstickers en als Tassenhanger - ook verkrijgbaar als Voordeelset. Deze producten zijn niet alleen leuk voor je eigen kindje, ze zijn ook superleuk als een cadeau voor een kleine TOPModel-vriend(in)!

Tips voor gebruik
Plak de kledingsticker op het polyester waslabel of op een ander aangehecht polyester label in de kleding. De stickers kunnen niet direct op de kleding geplakt worden, met uitzondering van voeringstof en luizen- en regencapes. Laat de labels minimaal 24 uur hechten voordat de kleding de wasmachine ingaat.

De stickers zijn wasmachine- en drogerveilig en gaan minimaal 200 wasbeurten mee. We raden aan de kleding niet hoger dan 40 graden te wassen. Vermijd contact van een heet strijkijzer met de kledingstickers om beschadiging te voorkomen.

Kenmerken
  • Gepersonaliseerd met naam en/of telefoonnummer en een TOPModel-icoontje.
  • Wasmachine- en drogerbestendige kledingstickers.
  • Afmeting: 2,65 x 1,2.
  • Geproduceerd van ons eigen stickermateriaal, gegarandeerde kwaliteit.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt