TOPModel Kleine Naamstickers

TOPModel Kleine Naamstickers

Kleine Naamstickers met je favoriete modellen van TOPModel. Deze naamstickers met Candy, Hayden and Co. hebben een afmeting van 4,1 x 1,6 cm. Plak ze op alle (school)spullen van je kind en zorg dat niets meer kwijt of verwisseld raakt. Kies uit een van de vele designs en personaliseer jullie eigen naamstickers.
  • Personaliseer met naam en/of telefoonnummer en TOPModel-design.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 4,1 x 1,6 cm.

TOPModel Kleine Naamstickers

€ 14,95
Lieferzeit
2-3 Tage
Omschrijving

Catwalk vrij – het wordt hip bij Goedgemerkt: Kleine Naamstickers met de trendy designs van de TOPModels!

Deze Kleine Naamstickers hebben een afmeting van 4,1 x 1,6 cm. Kies uit verschillende designs en ontwerp jouw gepersonaliseerde naamstickers.

Deze stickers zijn eenvoudig te personaliseren, bijvoorbeeld met de voor- en achternaam van je kind en met je telefoonnummer.

Markeer alle dingen die ze meenemen naar school. Met deze handige naamstickers gaan de spullen van je kindje nooit meer verloren of worden nooit meer verwisseld en komt alles weer thuis.

De stijlvolle motieven van TOPModel zijn bij ons ook verkrijgbaar als Mini Naamstickers, Ronde Naamstickers, Kledingstickers en als Tassenhanger - ook verkrijgbaar als Voordeelset. Deze producten zijn niet alleen leuk voor je eigen kindje, ze zijn ook superleuk als een cadeau voor een kleine TOPModel-vriend(in)!

Tips voor gebruik van onze Kleine TOPModel Naamstickers
Plak de naamsticker op een schoon, vlak en droog oppervlak en laat de sticker minimaal 8 uur hechten voordat je deze in de vaatwasser doet. De stickers zijn ook magnetron- en diepvriesbestendig. Onze labels gaan minimaal 200 wasbeurten mee en verkleuren niet. Let wel op bij extreme hitte. Bij bijvoorbeeld het heetste programma van de vaatwasser of bij steriliseren kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen.

Kenmerken
  • Personaliseer met naam en/of telefoonnummer en TOPModel-design.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 4,1 x 1,6 cm.
  • Gemaakt van ons eigen labelmateriaal, gegarandeerde kwaliteit.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt