TOPModel Mini Naamstickers

TOPModel Mini Naamstickers

Handige Mini Naamstickers met de populaire modellen van TOPModel. Deze naamstickers met Candy, Hayden en Co. hebben een afmeting van 3,8 x 0,6 cm. Plak ze op alle dingen van je kind die niet verloren of verwisseld mogen raken. Kies uit een reeks designs en ontwerp jullie eigen TOPModel Mini Naamstickers.
  • Personalisatie met naam of telefoonnummer en een TOPModel-design.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 3,8 x 0,6 cm.

TOPModel Mini Naamstickers

€ 12,95
Lieferzeit
2-3 Tage
Omschrijving

Catwalk vrij – het wordt hip bij Goedgemerkt: Mini Naamstickers met de trendy designs van de TOPModels!

Deze extra kleine naamstickers hebben een afmeting van 3,8 x 0,6 cm. Kies uit verschillende designs en ontwerp jouw gepersonaliseerde naamstickers.

Deze stickers kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd, bijvoorbeeld met de voor- en achternaam van jouw kind of met jouw telefoonnummer.

Markeer alle dingen die ze meenemen naar school. Met deze handige TOPModel Mini Naamstickers gaan de spullen van je kind nooit meer verloren of worden nooit meer verwisseld en komt alles weer thuis.

De stijlvolle motieven van TOPModel zijn bij ons ook verkrijgbaar als Kleine Naamstickers, Ronde Naamstickers, Kledingstickers en als Tassenhanger - ook verkrijgbaar als Voordeelset. Deze producten zijn niet alleen leuk voor je eigen kindje, ze zijn ook superleuk als een cadeau voor een kleine TOPModel-vriend(in)!

Tips voor gebruik

Plak de naamsticker op een schoon, vlak en droog oppervlak en laat de sticker minstens 8 uur plakken voordat je hem in de vaatwasser doet. De stickers zijn ook magnetron- en diepvriesbestendig.


Onze labels gaan minstens 200 wasbeurten mee en vervagen niet. Wees voorzichtig bij extreme hitte. Het heetste programma in de vaatwasser of sterilisatie kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de structuur van de etiketten verandert en de kleur vervaagt.

Kenmerken
  • Personalisatie met naam of telefoonnummer en een TOPModel-design.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 3,8 x 0,6 cm.
  • Gemaakt van ons eigen labelmateriaal, gegarandeerde kwaliteit.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt