TOPModel Ronde Naamstickers

TOPModel Ronde Naamstickers

Gepersonaliseerde Ronde Naamstickers met de populaire modellen van TOPModel. Deze naamstickers met Candy, Hayden en Co. hebben een afmeting van 3,1 x 3,1 cm. Kies uit een reeks designs en ontwerp jullie eigen naamstickers.
  • Personalisatie met naam of telefoonnummer en een TOPModel-design.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 3,1 x 3,1 cm.

TOPModel Ronde Naamstickers

€ 14,95
Lieferzeit
2-3 Tage
Omschrijving

Catwalk vrij – het wordt hip bij Goedgemerkt: Ronde Naamstickers met de trendy designs van de TOPModels!

Deze Ronde Naamstickers hebben een formaat van 3,1 x 3,1 cm. Kies uit een reeks designs en ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde naamstickers.

Deze stickers zijn eenvoudig te personaliseren, bijvoorbeeld met de voor- en achternaam van je kind of met je telefoonnummer.

Markeer alle dingen die ze meenemen naar school. Deze TOPModel Ronde Naamstickers zijn ideaal voor het labelen van alle (TOPModel-) spullen van jouw kindje.

De stijlvolle motieven van TOPModel zijn bij ons ook verkrijgbaar als Mini Naamstickers, Kleine Naamstickers, Kledingstickers en als Tassenhanger - ook verkrijgbaar als Voordeelset. Deze producten zijn niet alleen leuk voor je eigen kindje, ze zijn ook superleuk als een cadeau voor een kleine TOPModel-vriend(in)!

Tips voor gebruik
Plak de naamsticker op een schoon, vlak en droog oppervlak en laat de sticker minstens 8 uur plakken voordat je hem in de vaatwasser doet. De stickers zijn ook magnetron- en diepvriesbestendig.

Onze labels gaan minstens 200 wasbeurten mee en vervagen niet. Wees voorzichtig bij extreme hitte. Het heetste programma in de vaatwasser of sterilisatie kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de structuur van de etiketten verandert en de kleur vervaagt.

Kenmerken
  • Personalisatie met naam of telefoonnummer en een TOPModel-design.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendige naamstickers.
  • Formaat: 3,1 x 3,1 cm.
  • Gemaakt van ons eigen labelmateriaal, gegarandeerde kwaliteit.
Verzenden
Alle Goedgemerkt producten worden verzonden met de reguliere post. Je hoeft dus niet thuis te blijven, jouw nieuwe producten worden namelijk gewoon door de brievenbus gedaan.
Copyright © , Goedgemerkt - Alle rechten voorbehouden
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt